Η αποστολή του Βόλου για το ματς με τον Πανιώνιο

Η αποστολή του Βόλου για το ματς με τον Πανιώνιο

Ο Γέντρισεκ δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό του και τέθηκε εκτός αποστολής – Με τον βοηθό του Φεράντο θα παραταχθούν οι Βολιώτες στο ματς, καθώς ο Ισπανός παραμένει κλινήρης.

Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Βόλου ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με τον Πανιώνιο στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, για την 14η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Ένα παιχνίδι στο οποίο η ομάδα της Θεσσαλίας θα παραταχθεί με τον βοηθό του Χουάν Φεράντο στον πάγκο της, τον Βίκτορ Μπασάντρε, καθώς ο Ισπανός τεχνικός αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας και παραμένει κλινήρης.

Οσον αφορά στα αγωνιστικά νέα, οι Βολιώτες δεν θα έχουν στη διάθεσή τους τον Έρικ Γέντρισεκ, ο οποίος δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό και έμεινε εκτός αποστολής.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης το δεξί χέρι του Φεράντο ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα με τον Πανιώνιο, την οποία απαρτίζουν οι: Γκαραβέλης, Μελίσσας, Ντεντάκης, Λύρατζης, Μήτογλου, Δημόπουλος, Διαμαντής, Τσίκα, Φερράρι, Τσαούσης, Τσοκάνης, Μαξ, Μπαλογιάννης, Κορέλας, Τόρρες, Ζοάο, Μουνίθ, Κυζιρίδης και Μάντζης.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι μετά τις πρώτες 13 αγωνιστικές ο Βόλος βρίσκεται στην 11η θέση με 14 πόντους, ενώ ο Πανιώνιος είναι στην 13η θέση με 6 πόντους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ