ΟΦΗ: Με τη δύναμη της έδρας του (pic)

ΟΦΗ: Με τη δύναμη της έδρας του (pic)

O ΟΦΗ έφτασε στην έκτη του νίκη σε επτά φετινές αναμετρήσεις της Super League 1, δείχνοντας ότι το «Γεντί Κουλέ» και ο κόσμος του αποτελούν τη δύναμή του.

Ο ΟΦΗ έκανε μια ακόμα ανατροπή τη φετινή σεζόν, αφού μετά τα ματς με Πανιώνιο και Αστέρα Τρίπολης, γύρισε το εις βάρος του αποτέλεσμα και απέναντι στον Άρη, επικρατώντας 3-1.

Οι Κρητικοί με τη νίκη αυτή ανέβηκαν στην τέταρτη θέση και μπήκαν και πάλι σε τροχιά πλέι-οφ. Η ομάδα του Γιώργου Σίμου συνεχίζει να εντυπωσιάζει τόσο με τις επιδόσεις της, όσο με το καλό ποδόσφαιρο που παίζει.

Το εντυπωσιακό όμως, είναι ότι έχει μαζέψει τους 18 από τους 22 βαθμούς στο «Γεντί Κουλέ», εκεί που έχει μόλις μια ήττα.

Εκτός από το ματς με τον ΠΑΟΚ, στο οποίο οι Κρητικοί ηττήθηκαν, στα υπόλοιπα έξι ματς μετρούν ισάριθμες νίκες, δείχνοντας ότι με τον κόσμο τους και μέσα στο «κάστρο» τους αποδίδουν καλύτερα.

Επίσης είναι εντυπωσιακό ότι στο Ηράκλειο, σε αυτές τις επτά αναμετρήσεις έχει δεχτεί μόλις πέντε γκολ, έχοντας την δεύτερη καλύτερη εντός έδρας άμυνα, μετά από εκείνη του Ολυμπιακού.

Εκτός αυτού, έχει και την δεύτερη εντός έδρας επίθεση στο σπίτι του, μετρώντας 16 γκολ, υπολείπεται δηλαδή μόλις ενός γκολ της ΑΕΚ, που έχει την καλύτερη εντός έδρας επίθεση στο πρωτάθλημα.

Δείτε αναλυτικά τις εντός έδρας επιδόσεις του ΟΦΗ:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ