ΑΕΚ: Επιτέλους νίκη μακριά από την έδρα της

ΑΕΚ: Επιτέλους νίκη μακριά από την έδρα της

Ο Μάσιμο Καρέρα ξεκίνησε με το δεξί τη θητεία του στον πάγκο της ΑΕΚ, με την Ένωση να αφήνει πίσω της το κακό σερί μακριά από το ΟΑΚΑ.

Η ΑΕΚ έχει μείνει πολύ μακριά από τους φετινούς στόχους που είχε θέσει στην αρχή της χρονιάς, δηλαδή την διεκδίκηση της κορυφής, με τους ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό να είναι αρκετά μακριά από την Ένωση.

Η χτεσινή νίκη εναντίον της Ξάνθης σήμανε την δεύτερη συνεχόμενη νίκη της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα, στο ντεμπούτο μάλιστα του Μάσιμο Καρέρα στον πάγκο της, φέρνοντας (προσωρινά;) τον Δικέφαλο στο -7 από την κορυφή.

Ένας από τους λόγους της μέτριας πορείας στη φετινή Super League 1 είναι η δυσκολία της ΑΕΚ μακριά από την έδρα της.

Η Ένωση πανηγύρισε νίκη (1-0 την Ξάνθη) μακριά από την έδρα της μετά τις 21 Σεπτεμβρίου και το ματς με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Ακολούθησαν η εκτός έδρας ισοπαλία με την ΑΕΛ (0-0), η ήττα στο «Γ. Καραϊσκάκης» από τον Ολυμπιακό (2-0), η ήττα από τον Παναθηναϊκό (3-2) και μια ακόμη από τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο (1-0).

Απέναντι στην Ξάνθη στα «Πηγάδια», η ΑΕΚ έφτασε στο πολυπόθητο «διπλό», αφήνοντας πίσω της το κακό σερί, περίπου τρεις μήνες μετά την τελευταία επικράτηση στο Αγρίνιο.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ