Superleague : Οι «βιονικοί» της κατηγορίας

Superleague : Οι «βιονικοί» της κατηγορίας

Ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος τελείωσε και to10.gr σας παρουσιάζει τους παίκτες οι οποίοι δεν βγήκαν από το γήπεδο ούτε δευτερόλεπτο. Και κυριολεκτούμε.

Οκτώ παίκτες είναι εκείνοι που αγωνίστηκαν καθ’ όλη τη διάρκεια των αγώνων των ομάδων τους στον πρώτο γύρο. Πέντε τερματοφύλακες, δύο αμυντικοί και ένας μέσος συνθέτουν την οκτάδα των «ρόμποκοπ» του πρώτου γύρου της Super League και to10.gr σας τους παρουσιάζει έναν προς ένα.

Γιώργος Αθανασιάδης (Αστέρας Τρίπολης): 1417 λεπτά

Ο 24χρονος τερματοφύλακας του Αστέρα Τρίπολης την περασμένη σεζόν είχε αγωνιστεί μόλις σε 3 παιχνίδια, όμως φέτος αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ενδεκάδας των Αρκάδων. Ο προπονητής του, Σάββας Παντελίδης, τον εμπιστεύεται πλήρως και αυτό φαίνεται στο γεγονός πως έχει αγωνιστεί και στα 1417 λεπτά που έχει παίξει φέτος ο Αστέρας. Αξίζει να σημειωθεί πως στα λεπτά που έχει αγωνιστεί δέχτηκε 12 γκολ, επίδοση που καθιστά τους Αρκάδες την τρίτη καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος.

Κώστας Γιαννούλης (Αστέρας Τρίπολης): 1417 λεπτά

Ο Έλληνας μπακ είναι ο δεύτερος παίκτης του Αστέρα Τρίπολη που βρίσκεται στη λίστα, καθώς και αυτός έχει αγωνιστεί και στα 1417 που έχει παίξει φέτος η ομάδα του. Ο Σάββας Παντελίδης του έχει εμπιστευτεί με κλειστά μάτια το αριστερό άκρο της άμυνας και αυτός τον βγάζει ασπροπρόσωπο, τόσο με τις επιδόσεις του, όσο και με την αντοχή του.

Ζίβκο Ζίβκοβιτς (Ξάνθη): 1426 λεπτά

Ο Σέρβος τερματοφύλακας θεωρείται δικαίως ένας από τους καλύτερους του πρωταθλήματος στη θέση του και στην Ξάνθη είναι βασικός και αναντικατάστατος κάτω από τα δοκάρια. Ο 25χρονος πορτιέρο έχει βρεθεί στο τέρμα των Ακριτών και στα 1426 που έχουν αγωνιστεί στη φετινή Super League, έχοντας δεχτεί σε αυτό το χρόνο 14 γκολ. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ζίβκοβιτς είναι ο παίκτης με τα περισσότερα λεπτά απ΄ όλους τους παίκτες μέχρι στιγμής στο εφετινό πρωτάθλημα.

Ντεβλί Επασί (Λεβαδειακός): 1420 λεπτά

Ήρθε το φετινό καλοκαίρι στον Λεβαδειακό ως αναπληρωματικός του Στάνισλαβ Ναμάσκο, αλλά μόνο ως τέτοιος δεν λογίζεται πλέον. Ο Γαλλοκαμερουνέζος τερματοφύλακας έχει κερδίσει την απόλυτη εμπιστοσύνη του Ζοσέ Ανιγκό, ο οποίος τον έχει χρησιμοποιήσει και στα 1420 λεπτά που έχουν αγωνιστεί οι Βοιωτοί στη Super League. Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις με τον Λεβαδειακό και έχει δεχτεί μόλις 13 γκολ, δείγμα της πολύ καλής παρουσίας του.

Μλάντεν Μπόζοβιτς (Λάρισα): 1424 λεπτά

Ο Μαυροβούνιος τερματοφύλακας αποκτήθηκε από τη Λάρισα το καλοκαίρι που μας πέρασε και έχει καταφέρει να παραμείνει βασικός σε όλα της τα παιχνίδια. Ο 33χρονος διεθνής έχει βρεθεί στον αγωνιστικό χώρο και στα 1424 που έχει παίξει η θεσσαλική ομάδα και έχει παίξει καθοριστικό ρόλο στην αναγέννηση της Λάρισας, μετά την έλευση του Ηλία Φυντάνη, καθώς έχει ανεβάσει ιδιαίτερα την απόδοση του και αποτελεί μια πολύ καλή σταθερά κάτω από τα γκολπόστ.

Ίβαν Τσόβιτς (Απόλλων Σμύρνης): 1424 λεπτά

Ο Κροάτης τερματοφύλακας είναι ένας από τους πιο σταθερούς παίκτες του Απόλλωνα Σμύρνης τη φετινή σεζόν και αυτό αποδεικνύεται και από το γεγονός πως και οι τρεις προπονητές που βρέθηκαν στον πάγκο της ομάδας τον έχουν εμπιστευθεί τυφλά. Αυτό έχει ως συνέπεια ο 27χρονος να έχει αγωνιστεί και στα 1424 που έχει παίξει η Ελαφρά Ταξίαρχια, έχοντας δεχτεί 19 τέρματα και αποσοβώντας πολλά περισσότερα.

Σουλεϊμάν Όμο (Λαμία): 1425 λεπτά

Ο 32χρονος αμυντικός μέσος αποτελεί ένα από τα βασικά γρανάζια στην προσπάθεια της Λαμίας να παραμείνει στη Super League, ενώ φημίζεται για τις αντοχές του από την πρώτη στιγμή που βρέθηκε στο ελληνικό πρωτάθλημα (το μακρινό… 2005). Ο Νιγηριανός ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί και στα 1425 λεπτά που έχει παίξει η ομάδα της Φθιώτιδας και παρότι έχει το νου κυρίως στα αμυντικά του καθήκοντα έχει πετύχει κι ένα γκολ.

Γιάγια Μπανανά (Πανιώνιος): 1422 λεπτά

Ο τελευταίος των «βιονικών» αποκτήθηκε κι αυτός το φετινό καλοκαίρι από τον Πανιώνιο, μετά από μια επιτυχημένη τριετία στον Πλατανιά. Ο Καμερουνέζος διεθνής έχει «κολλήσει» στην Πλατεία και ο προπονητής της ομάδας, Μιχάλης Γρηγορίου, τον έχει βασικό και τον εμπιστεύεται πλήρως. Αυτό φαίνεται και στο γεγονός πως ο Μπανανά έχει αγωνιστεί και στα 1442 που έχει παίξει ο Πανιώνιος στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ ήδη πολλά μεταγραφικά σενάρια τον συνδέουν με μεταγραφή σε ομάδες μεγαλύτερου βεληνεκούς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ