ΑΕΚ: Αποκατάσταση μετά το διπλό στα Πηγάδια

ΑΕΚ: Αποκατάσταση μετά το διπλό στα Πηγάδια

Οι παίκτες της ΑΕΚ προπονήθηκαν κανονικά στα Σπάτα, ξεκινώντας την προετοιμασία για το ματς της 15ης αγωνιστικής με τον Αστέρα Τρίπολης (18/12, 19:30). Μοναδικός απών ο Κλωναρίδης.

Το διπλό επί της Ξάνθης στα «Πηγάδια» είναι πλέον παρελθόν, με την ΑΕΚ να στρέφει την προσοχή της στο ματς της Τετάρτης με τον Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ (18/12, 19:30).

Αυτή την εβδομάδα δεν υπάρχει ρεπό για τους παίκτες της Ένωσης, καθώς και μετά τους Αρκάδες ακολουθεί η αναμέτρηση με την Λαμία.

Οι παίκτες που αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με την Ξάνθη έκαναν πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά. Μοναδικό πρόβλημα παραμένει ο Κλωναρίδης, ο οποίος έκανε ξανά ατομικό, όμως μετράει αντίστροφα.

Θυμίζουμε ότι από τον αγώνα της Τετάρτης θα λείψει ξανά ο τιμωρημένος με τρεις αγωνιστικές Βράνιες.

Αναλυτικά η ενημέρωση της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ:

«Ολοκληρώθηκε η σημερινή (15/12) προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα, μετά το χθεσινό (14/12) διπλό στα Πηγάδια κόντρα στην Ξάνθη.

Ο Βίκτωρ Κλωναρίδης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης. Οι παίκτες που αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τους Ακρίτες έκαναν πρόγραμμα αποκατάστασης. Οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά.

Η αυριανή προπόνηση της Ένωσης είναι προγραμματισμένη στις 15.00».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ