Παναθηναϊκός: Μπαίνουν Κολοβός και… χρήματα

Παναθηναϊκός: Μπαίνουν Κολοβός και… χρήματα

Ο Δημήτρης Κολοβός θα δοκιμάσει τη Δευτέρα να προπονηθεί με τους συμπαίκτες του, ενώ η διοίκηση ενημέρωσε την ομάδα για την εξόφληση της δόσης του Οκτωβρίου.

Ο Παναθηναϊκός έδωσε το πρώτο από τα τρία παιχνίδια αυτής της εβδομάδας και άρχισε την προετοιμασία για το ματς με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο. Χρόνος για ξεκούραση δεν υπάρχει και το πρωί της Κυριακής (15/12) οι παίκτες πήγαν στο «Γεώργιος Καλαφάτης» για προπόνηση.

Όσοι αγωνίστηκαν στο σαββατιάτικο παιχνίδι με τη Λαμία έκαναν αποθεραπεία και οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν σε κανονικό ρυθμό. Ο Δημήτρης Κολοβός ανέβασε την ένταση στο ασκησεολόγιο του και τη Δευτέρα θα δοκιμάσει να ενσωματωθεί με όλη την ομάδα, για να συμπεριληφθεί στην αποστολή για την Κρήτη.

Το θετικό για τον Γιώργο Δώνη είναι ότι τέθηκαν στη διάθεση του για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ οι Σένκεφελντ, Γιόχανσον και Χρήστος Δώνης, οι οποίοι εξέτισαν τις ποινές τους με τη Λαμία. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, αναμένεται να επιστρέψουν και στην ενδεκάδα, αφού κανένας από τους αντικαταστάτες τους δεν έπεισαν ότι μπορούν να διατηρηθούν βασικοί.

Στο μεταξύ, οι ποδοσφαιριστές ενημερώθηκαν από τη διοίκηση του Παναθηναϊκού για την εξόφληση της δόσης Οκτωβρίου. Οι «πράσινοι» είχαν πάρει το μεγαλύτερο μέρος τον Νοέμβριο, ωστόσο εκκρεμεί ακόμα ένα ποσό. Με βάση της ενημέρωση, οι χαμηλόμισθοι αναμένεται να εξοφληθούν μέχρι τα Χριστούγεννα, ενώ αυτοί με τις υψηλότερες αποδοχές θα αποπληρωθούν μέχρι τις 10 Ιανουαρίου.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ