Παναθηναϊκός: «Δεν υφίσταται θέμα Μπεργκ»

Από τον Παναθηναϊκό διαψεύδουν πως γίνεται προσπάθεια απόκτησης του Μάρκους Μπεργκ.


Παναθηναϊκός: «Δεν υφίσταται θέμα Μπεργκ» | to10.gr

Το όνομα του Μάρκους Μπεργκ υπάρχει εδώ και καιρό στην επικαιρότητα του Παναθηναϊκού. Για την ακρίβεια, από το καλοκαίρι και έπειτα, τα δημοσιεύματα είναι σχεδόν σε… εβδομαδιαία βάση και όλα αναφέρουν πως ο Παναθηναϊκός θα κάνει κίνηση το καλοκαίρι για να τον φέρει και πάλι πίσω.

Μάλιστα και ο ίδιος ο Σουηδός αφήνει ορθάνοιχτο το θέμα του, εκφράζοντας τη δική του επιθυμία φυσικά, ωστόσο από τον Παναθηναϊκό είναι ξεκάθαροι. Και αυτό που τονίζουν σήμερα είναι πως δεν υπάρχει καν θέμα Μπεργκ αυτή τη στιγμή και δεν γίνεται προσπάθεια απόκτησής του είτε τώρα είτε το καλοκαίρι.

H πολυιδιοκτησία της Βουλής, νίκησε την πολυιδιοκτησία του ποδοσφαίρου. Mε την βοήθεια του πρωθυπουργού βεβαίως

Χαρακτηριστικά, από τον Παναθηναϊκό αναφέρουν:

«Δεν υπάρχει απολύτως καμία προσπάθεια απόκτησης του Μάρκους Μπεργκ είτε για τώρα είτε για το καλοκαίρι. Δεν υφίσταται καν θέμα».

Από τον Παναθηναϊκό πρόσθεταν πως το θέμα κλείνει για εκείνους εδώ, κάτι που σημαίνει πως δεν προτίθενται να υπάρξει κάποια νέα τοποθέτηση στο μέλλον, ακόμα και αν υπάρξουν νέες φήμες για τον Σουηδό επιθετικό.

Ωστόσο, ο δρόμος μέχρι το καλοκαίρι είναι μακρύς, η επιθυμία για εκ νέου συνεργασία υπήρχε μέχρι πολύ πρόσφατα και δεν αποκλείεται να… αναζωπυρωθεί όσο θα πλησιάζουμε προς το τέλος της σεζόν.

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ...

«Συμφωνία Ολυμπιακού-Γουλβς για Ποντένσε»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο