Ολυμπιακός: Η κόκκινη «μαγεία» και η αηδία

Ολυμπιακός: Η κόκκινη «μαγεία» και η αηδία

Δεν ξέρω τι ήταν χειρότερο. Το αντιαθλητικό τάκλιν του Πασαλίδη ή η κίτρινη που έδειξε ο Παπαπέτρου. Ο Ολυμπιακός απάντησε με μπαλάρα και 5αρα, ο Γκιγιέρμε τουλάχιστον απέφυγε τα χειρότερα και πλέον αναμένουμε τον επόμενο…

Όπως στο Αγρίνιο, έτσι και στην Τρίπολη. Ο Ολυμπιακός σκόραρε με το… καλημέρα και ο γάμος… σχόλασε. Το γκολ του Μασούρα στο 5΄ και το 0-2 του Ποντένσε στο 9΄τελείωσαν το παιχνίδι τόσο νωρίς.

Ένα ματς που ήταν στα λεγόμενα δύσκολα. Επικίνδυνα για το θέσω καλύτερα, σε μια έδρα που ο Ολυμπιακός περνάει ζόρια.

Χθες ήταν περίπατος γιατί αυτός φρόντισε να το «καθαρίσει» από νωρίς. Και γιατί ο Πασαλίδης, για άγνωστο λόγο, αποφάσισε να… πρωταγωνιστήσει στο Καράτε Κιντ 3 και να κόψει την καριέρα του Γκιγιέρμε.

Είναι πραγματικά μεγάλη τύχη για τον Βραζιλιάνο που από αυτό το αντιαθλητικό τάκλιν του Πασαλίδη δεν έπαθε χοντρή ζημιά. Ο Ολυμπιακός βεβαίως θα τον στερηθεί για ένα μήνα, δεν θα τον έχει διαθέσιμο σε σημαντικά ματς όπως το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, όμως απ την άλλη ο Βραζιλιάνος στα μέσα Ιανουαρίου θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί ξανά.

Ξαναλέω δεν μπορώ να καταλάβω τι σκεφτόταν ο αμυντικός του Αστέρα και έκανε ένα τέτοιο τάκλιν, από την άλλη όμως αυτό που είναι συνάμα εξοργιστικό είναι η αντίδραση του Παπαπέτρου.

Του διαιτητή του αγώνα που είδε «πιάτο» την φάση αλλά αποφάσισε να δώσει μόνο κίτρινη κάρτα. Ίσως υπολόγιζε πως το VAR στα ματς του Ολυμπιακού σε υπέρ του φάσεις δεν λειτουργεί στην ΚΕΔ του Περέιρα και την ΕΠΟ του Γραμμένου. Για κακή του τύχη στην Τρίπολη το VAR λειτούργησε και ο Παπαπέτρου αναγκάστηκε να βγάλει την κόκκινη αφού είδε την φάση στο ριπλέι.

Μιλάμε πλέον το πράγμα έχει καταντήσει αηδιαστικό αλλά τι να κάνεις; Κάτω από αυτές τις σιχαμερές συνθήκες είναι αναγκασμένος να παλέψει για το πρωτάθλημα. Και είναι ξεκάθαρο πως θα το κάνει μέχρι τέλους.

Ο Ολυμπιακός που έχει να αντιμετωπίσει το ξύλο σε κάθε ματς, που πρέπει να δίνει ντέρμπι κάθε Κυριακή την ώρα που ο βασικός του αντίπαλος για τον τίτλο πάει… εκδρομούλες.

Το πρώτο βήμα λοιπόν από τα τρία μέχρι το φινάλε του 2019 έγινε στην Τρίπολη με τον Σουντανί να παίρνει τα εύσημα για τις 3 ασίστ, τον Ελ Αραμπί να πιάνει κορυφή στα γκολ στην Σούπερ Λιγκ με τα δύο που πέτυχε, και τον Μασούρα να προσθέτει και γκολ στο ρεπερτόριο του.

Την Τετάρτη έρχεται η Λάρισα στο άδειο Καραισκάκη, την Κυριακή υπάρχει ο Βόλος του Μπέου, δύο ακόμη ματς που ο Ολυμπιακός θα πρέπει να τους νικήσει όλους.

Μέχρι τότε όμως ας απολαύσουμε την παρουσία του Ολυμπιακού σε μια ακόμη ευρωπαική κλήρωση. Σε λίγη ώρα θα μάθουμε τον αντίπαλο του Ολυμπιακού στους 32 του Γιουρόπα Λιγκ.

Και αν κάτι μας έχουν διδάξει οι κληρώσεις είναι πως δεν δίνουν προκρίσεις…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ