Παναθηναϊκός : Χωρίς Σιλά και Χουλτ η προπόνηση των Πρασίνων

Παναθηναϊκός : Χωρίς Σιλά και Χουλτ η προπόνηση των Πρασίνων

Παρελθόν και επίσημα μέσα στις μέρες θα αποτελέσει ο Σιλά, ενώ ο Σουηδός δεν πρόκειται να προπονηθεί ξανά με τον Παναθηναϊκό.

Επιστροφή στις προπονήσεις για τους παίκτες του Παναθηναϊκού μετά την άδεια των Χριστουγέννων, αλλά με πολλές απουσίες στην πρώτη μέρα στο Κορωπί.

Ο Γιακούμπ Σιλά αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν και επίσημα ίσως και αύριο από τους «πράσινους» και δεν επέστρεψε από τη χώρα του, αφού ήταν σε συνεννόηση με τον Παναθηναϊκό και ήδη ετοιμάζεται να υπογράψει σε άλλη ομάδα.

Από το Κορωπί απουσίαζε και ο Νίκλας Χουλτ, μετά την προσφυγή που έκανε εναντίον του Παναθηναϊκού. Ο Σουηδός αριστερός μπακ, παρά το γεγονός ότι εξοφλήθηκε από τον Παναθηναϊκό, δεν πρόκειται να πατήσει ξανά το πόδι του στο Κορωπί, τουλάχιστον μέχρι τις 8 Γενάρη, όταν και είναι προγραμματισμένη η εκδίκαση της υπόθεσής του.

Από ‘κει και πέρα μένει να φανεί ποιοι θα επιστρέψουν αύριο, όταν και είναι προγραμματισμένο να βρίσκονται στην προπόνηση και οι Μολέντο, Λουτσιάνο, Βιγιαφάνιες, Ινσούα, Καμπέσας. Βιγιαφάνιες και Ινσούα ήταν να έρθουν σήμερα, αλλά ενημέρωσαν πως έχασαν το αεροπλάνο και θα έρθουν αύριο, ενώ οι υπόλοιποι είχαν μια μέρα επιπλέον άδεια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ