ΠΑΟΚ: «100άρισε» ο Ζίβκοβιτς

ΠΑΟΚ: «100άρισε» ο Ζίβκοβιτς

Ο Σέρβος τερματοφύλακας στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό πραγματοποίησε την 100η συμμετοχή του στο ελληνικό πρωτάθλημα – Μετράει 90 με την Ξάνθη και 10 με τον Δικέφαλο του Βορρά.

Ο Ζίβκο Ζβίκοβιτς πήγε στον ΠΑΟΚ από την Ξάνθη το περασμένο καλοκαίρι και μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερε να πάρει φανέλα βασικού.

Ο Σέρβος πορτιέρο κέρδισε τη μάχη με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη και απολαμβάνει την πλήρη στήριξη του Αμπέλ Φερέιρα, της διοίκησης, αλλά και των φιλάθλων του συλλόγου.

Μάλιστα, στο χθεσινό παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, για την 14η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, το οποίο κέρδισε ο Δικέφαλος του Βορρά εύκολα με 3-0, ο έμπειρος τερματοφύλακας πραγματοποίησε την 100η συμμετοχή του στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Συγκεκριμένα, ο 30χρονος Σέρβος τερματοφύλακας έχει 90 συμμετοχές με την Ξάνθη και 10 με τη σημερινή του ομάδα, τον ΠΑΟΚ.  Στα 10 φετινά παιχνίδια που έχει με την ομάδα της Θεσσαλονίκης, έχει δεχθεί 6 γκολ, ενώ σε 6 ματς κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη την εστία του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ