Παναθηναϊκός : Ζήτησε από μόνος του να φύγει ο Σιλά

Παναθηναϊκός : Ζήτησε από μόνος του να φύγει ο Σιλά

Ο Αφρικανός εξήγησε στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού πως θέλει να πάει σε ένα πιο υγιές περιβάλλον για να παίξει ποδόσφαιρο.

Ο Γιακούμπα Σιλά θα αποτελέσει και επίσημα παρελθόν μέσα στις επόμενες μέρες από τον Παναθηναϊκό με τις διαδικασίες ήδη να προχωρούν ώστε να διακοπεί ο δανεισμός του από τη Ρεν. Ο Αφρικανός αναμένεται, σύμφωνα με πληροφορίες, πολύ σύντομα μάλιστα να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Σιλά ήταν εκείνος που ζήτησε από τον Παναθηναϊκό να αποχωρήσει και δεν ήταν απόφαση του συλλόγου να λυθεί η συνεργασία των δύο πλευρών. Ο παίκτης εξήγησε τόσο στον Μαρίνο Ουζουνίδη, όσο και στους διοικούντες την ομάδα, πως θέλει να πάει σε ένα πιο υγιές περιβάλλον και σε μια ομάδα που θα πληρώνεται στην ώρα του, κάτι που δέχτηκαν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού.

Έτσι κι αλλιώς η προσφορά του Σιλά ήταν μικρή σε σχέση με τα χρήματα που πλήρωνε ο Παναθηναϊκός για τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος κράτησε άριστη σχέση όλο αυτό το διάστημα, κάτι που σχολίαζαν θετικά οι πράσινοι.

Ο Αφρικανός είχε ενημερώσει εδώ και αρκετές ημέρες για την επιθυμία του και δεν δημιούργησε το παραμικρό θέμα ούτε στα αποδυτήρια, ούτε στις προπονήσεις. Ήταν τυπικός σε όλα του καθημερινά, επιδεικνύοντας μεγάλο επαγγελματισμό στις υποχρεώσεις. Ωστόσο δεν άντεχε το κλίμα αβεβαιότητας, κάτι που συζήτησε με τους ανθρώπους της ομάδας και αποφάσισαν να χωρίσουν οι δρόμοι τους έπειτα από τέσσερις μήνες συνεργασίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ