Ολυμπιακός: Ο Λάζαρος ξανά στις… ράγες

Ολυμπιακός: Ο Λάζαρος ξανά στις… ράγες

Δέκα μήνες μετά τον σοβαρό τραυματισμό του (ρήξη χιαστών) στο ντέρμπι με την ΑΕΚ ο Λάζαρος βρίσκεται και πάλι σε αποστολή του Ολυμπιακού – Οι κόποι του απέδωσαν καρπούς και φωνάζει και πάλι «παρών». Είναι δυνατός και έτοιμος για το come back.

17/2/2019: Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη για το πρωτάθλημα, με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο να μπαίνει ως αλλαγή στο 46’. Στο 65ο λεπτό του αγώνα ο διεθνής μεσοεπιθετικός πέφτει στον αγωνιστικό χώρο και πιάνει το αριστερό του πόδι.

Δευτερόλεπτα αργότερα έχοντας καταλάβει ότι έχει πάθει ζημιά κρύβει με τα χέρια του το πρόσωπο για να μην φανούν τα βουρκωμένα μάτια του. Η πρώτη εκτίμηση προκάλεσε σοκ στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο, αλλά και σε ολόκληρο το ελληνικό ποδόσφαιρο: «Φόβοι για ρήξη χιαστών», έγραφαν χαρακτηριστικά στους τίτλους τους οι ιστοσελίδες μετά το τέλος του παιχνιδιού με την Ενωση και δυστυχώς λίγες ώρες αργότερα οι φόβοι επιβεβαιώθηκαν.

Πέντε μέρες μετά, το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου, ο Λάζαρος πέρασε την πόρτα του χειρουργείου, με τον διεθνή μεσοεπιθετικό να υποβάλλεται σε επέμβαση στο αριστερό πόδι. Ολοι ήταν δίπλα του. Κόσμος, συμπαίκτες, τεχνικό και ιατρικό επιτελείο. Την Δευτέρα 25/2 βγαίνει από το «Μετροπόλιταν» και ξεκινάει τον δύσκολο και μακρύ δρόμο της επιστροφής στην αγωνιστική δράση. Μια δύσκολη δοκιμασία, στην οποία όπως προαναφέραμε, δεν ήταν μόνος. Είχε μαζί του τους οπαδούς του Ολυμπιακού, που του έδειχναν συνεχώς την αγάπη τους. Είχε τους συμπαίκτες του, που του έδιναν δύναμη για να γυρίσει πιο δυνατός. Είχε τον Μαρτίνς, το υπόλοιπο τεχνικό επιτελείο και φυσικά τον γιατρό των Πειραιωτών, Χρήστο Θέο.

17/12/2019: Οι κόποι του απέδωσαν καρπούς. Ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού ανακοινώνει την αποστολή για το παιχνίδι με την Λάρισα, για την 15η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Ένα από τα 24 ονόματα που βρίσκονται στην αποστολή είναι και αυτό του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου. Ακριβώς 10 μήνες μετά τον τραυματισμό του παίρνει και πάλι μέρος σε αποστολή. Είναι εδώ. Φωνάζει δυνατά παρών, σκορπώντας ενθουσιασμό στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού και δείχνει έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα.

Η επάνοδός του, όμως, γνωρίζει και ο ίδιος ότι δεν θα είναι εύκολη. Θα πάρει χρόνο για να αποκτήσει και πάλι αγωνιστικό ρυθμό και να βρεθεί σε καλή κατάσταση. Σιγά – σιγά. Ένα βήμα τη φορά. Παιχνίδι με το παιχνίδι. Θα βρεθεί και πάλι εκεί που ήταν πριν τον τραυματισμό του. Σε τοπ επίπεδο, όπως ήταν όλα αυτά τα χρόνια. Ο Λάζαρος μπορεί να αποτελέσει μια… χειμερινή μεταγραφή για τον Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος θα έχει μια ακόμα λύση για τα «φτερά».

Ο Χριστοδουλόπουλος πέρσι άλλωστε στο πρώτο μισό ήταν ένας από τους παίκτες – βαρόμετρα του Ολυμπιακού, έχοντας 26 συμμετοχές με απολογισμό 9 γκολ και 1 ασίστ). Ενας παίκτης πολύ σημαντικός όχι μόνο στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και στα αποδυτήρια. Ενας σημαντικός κρίκος στην «ερυθρόλευκη» αλυσίδα, που μπορεί να βοηθήσει με την εμπειρία και τον ηγετικό χαρακτήρα του.  O MVP του πρωταθλήματος 2017-2018. Ο άνθρωπος που πήρε από το χέρι την ΑΕΚ και την οδήγησε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά 24 χρόνια!

Δέκα μήνες μετά τον σοβαρό τραυματισμό του φωνάζει και πάλι «παρών» ο Λάζαρος. Είναι εδώ. Είναι δυνατός. Είναι έτοιμος για το come back. Με Λάζαρο η αποστολή του Ολυμπιακού. Το καλύτερο νέο για τους φίλους του Ολυμπιακού και το καλύτερο χριστουγεννιάτικο δώρο για τον ίδιο. Να φορέσει ξανά τη φανέλα της αγαπημένης του ομάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ