Μουνάφο: «Είμαι άρρωστος με τον Μέσι»

Μουνάφο: «Είμαι άρρωστος με τον Μέσι»

Ο Μουνάφο μίλησε για τον Μέσι, τον Αστέρα Τρίπολης και την εθνική Αργεντινής σε δηλώσεις του στην «Diario Uno».

Ο παίκτης του Αστέρα Τρίπολης δήλωσε άρρωστος με τον Μέσι, ήταν πολύ χαρούμενος με την πρόκριση της Αργεντινής στο Μουντιαλ, ενώ αναφέρθηκε και στη χρονιά με τον Αστέρα Τρίπολης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μουνάφο:

Την πρόκριση της Αργεντινής στο Μουντιάλ: «Φυσικά και είδα την αναμέτρηση της Αργεντινής κόντρα στο Εκουαδόρ. Ήταν ξημερώματα στην Ελλάδα, θέλαμε να προκριθούμε στο Μουντιάλ. Δεν μπορούσα να φωνάξω στα γκολ γιατί όλοι δίπλα μου κοιμόντουσαν. Ήταν απίστευτη χαρά το γεγονός ότι προκριθήκαμε στη Ρωσία. Επίσης, ήμουν χαρούμενος για τον Μέσι. Είμαι άρρωστος μαζί του».

Για τα σχέδιά του: «Είναι ένα πρωτάθλημα και μια χώρα, όπου αισθάνομαι άνετα. Αν και μερικές φορές σκέφτομαι την αλλαγή. Είμαι εδώ οκτώ χρόνια και οι οπαδοί και οι προπονητές με γνωρίζουν, οπότε έχω περισσότερες πιθανότητες. Έχω ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο. Μετά θα δούμε τι θα συμβεί».

Για τον Αστέρα: «Υπάρχει ανταγωνιστικό επίπεδο ανάμεσα σε όλες τις ομάδες, καμία δεν έχει πλεονέκτημα έναντι κάποιας άλλη. Αυτή τη σεζόν ξεκινήσαμε άσχημα και αλλάξαμε προπονητή».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ