Ολυμπιακός: Κυνηγάει την υπόθεση Πασαλίδη

Ολυμπιακός: Κυνηγάει την υπόθεση Πασαλίδη

Η ΠΑΕ κατέθεσε αίτημα στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα και ζητά μεγαλύτερη ποινή από τη μία αγωνιστική που έχει επιβληθεί στον Πασαλίδη.

Η ποινή της μιας αγωνιστικής που επιβλήθηκε στον Τριαντάφυλλο Πασαλίδη από την Πειθαρχική Επιτροπή της Superleague για το μαρκάρισμα του στον Γκιγέρμε, ήταν δυσανάλογα μικρή σε σχέση με την ενέργεια του ποδοσφαιριστή. Ωστόσο, επειδή το προφανές δεν συμβαίνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ο Ολυμπιακός θα κυνηγήσει την υπόθεση.

Στον Ολυμπιακό δεν πρόκειται να μείνουν με σταυρωμένα τα χέρια και θα κυνηγήσουν την υπόθεση προκειμένου να επιβληθεί μεγαλύτερη ποινή στον ποδοσφαιριστή.

Οι «ερυθρόλευκοι» προσέφυγαν ήδη στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα ζητώντας την αλλαγή της τιμωρίας, προκειμένου να «σβηστεί» η μία αγωνιστική και να επιβληθεί μεγαλύτερη ποινή.

Είναι προφανές πως στο λιμάνι θεωρούν ότι πρόκειται για «χάδι» προς τον αμυντικό του Αστέρα Τρίπολης ο οποίος παραλίγο να προκαλέσει ανυπολόγιστη ζημιά στον Γκιγιέρμε. Και θα δοθεί έτσι και ένα παράδειγμα προς τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές ώστε να είναι περισσότερο προσεκτικοί με τους συναδέλφους τους.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ