Παναθηναϊκός: Βλέπει και αποφασίζει ο Μουνιέ

Παναθηναϊκός: Βλέπει και αποφασίζει ο Μουνιέ

Ο Άντονι Μουνιέ έχει συζητήσεις με τον Παναιτωλικό, αλλά εκκρεμεί ένα ταξίδι στο Αγρίνιο πριν αποφασίσει. Στασιμότητα με τον Οικονόμου.

Δεν θα τη γλυτώσει την υψηλή αποζημίωση η διοίκηση του Παναθηναϊκού για να απαλλαγεί από τον Άντονι Μουνιέ. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να λύσει το συμβόλαιο του Γάλλου επιθετικού και τις τελευταίες ώρες έχουν εντατικοποιηθεί οι συζητήσεις με τον ατζέντη του για να καταλήξουν σε συμβιβασμό.

Είναι γεγονός ότι από τη Δευτέρα ο Μουνιέ εμφανίστηκε πιο διαλλακτικός στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού. Η μεταβολή στη συμπεριφορά του έχει να κάνει με το ενδιαφέρον τριών ομάδων της Superleague, του Ατρόμητου, του Βόλου και του Παναιτωλικού. Ο Μουνιέ βλέπει μία ευκαιρία να παίξει ποδόσφαιρο και ταυτόχρονα να μην χάσει όλα τα χρήματα του.

Σαφώς, ο Μουνιέ δεν περιέκοψε πολύ τις απαιτήσεις του. Ωστόσο, δηλώνει πρόθυμος να εξοφληθεί και σε περισσότερες δόσεις, ένας διακανονισμός που βολεύει την ΠΑΕ. Ωστόσο, ο Γάλλος δεν πρόκειται να συμφωνήσει με άλλη ομάδα, αν πρώτα δεν διακόψει τη συνεργασία του με τον Παναθηναϊκό.

Προτεραιότητα για τον Μουνιέ είχε ο Ατρόμητος, επειδή ο 32χρονος επιθετικός δεν θέλει να φύγει από την Αθήνα. Όμως, η προσφορά του Παναιτωλικού είναι υψηλότερη και προβλέπει εγγυημένο αγωνιστικό ρόλο.

Πρακτικά, όλα εξαρτώνται από τον Μουνιέ. Ο Γάλλος θα ταξιδέψει στο Αγρίνιο, θα μιλήσει με τους παράγοντες του Παναιτωλικού, θα περιηγηθεί στη πόλη και στις εγκαταστάσεις και θα αποφασίσει.

Σε ότι αφορά τον Βαγγέλη Οικονόμου, η διαπραγμάτευση δεν είναι τόσο προχωρημένη. Ο 32χρονος αμυντικός θέλει πρώτα να βρει μία συμφέρουσα πρόταση και μετά να λύσει το συμβόλαιο του με τον Παναθηναϊκό. Παρά τις προσπάθειες του μάνατζερ του, αυτό δεν έχει καταστεί εφικτό μέχρι στιγμής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ