Κουέστα: «Δούλεψα πολύ για να γυρίσω νωρίτερα από τις αρχικές εκτιμήσεις»

Κουέστα: «Δούλεψα πολύ για να γυρίσω νωρίτερα από τις αρχικές εκτιμήσεις»

Για την επιστροφή του στο «Κλεάνθης Βικελίδης» μίλησε ο Ισπανός τερματοφύλακας.

Το παιχνίδι του Άρη με αντίπαλο τον Βόλο ήταν το πρώτο του Χουλιάν Κουέστα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» μετά τον τραυματισμό του, που τον κράτησε εκτός δράσης από τα τέλη Σεπτεμβρίου.

Ο Ισπανός τερματοφύλακας στάθηκε στην ψυχολογία που έδωσε η νίκη στην ομάδα του και στο φορτωμένο της πρόγραμμα, ενώ πρόσθεσε πως ο ίδιος θα εμφανίζεται όλο και πιο βελτιωμένος.

Για την κατάστασή του: «Δούλεψα πολύ για να γυρίσω νωρίτερα από τις αρχικές εκτιμήσεις. Σίγουρα χρειάζομαι ακόμη δουλειά και θα βελτιώνομαι μέρα με τη μέρα. Είμαι ικανοποιημένος από την απόδοσή μου αλλά και από της ομάδας, που προσπαθεί σκληρά για να πετύχει τους στόχους της».

Για το παιχνίδι και τη συνέχεια του πρωταθλήματος: «Μπήκαμε δυνατά και συγκεντρωμένα στο ματς. Πετύχαμε γκολ και πήραμε μια σημαντική νίκη. Μας δίνει διάθεση και ψυχολογία να διεκδικήσουμε την νίκη όπως σε κάθε ματς και στο επόμενο παιχνίδι.

Σίγουρα υπάρχει κούραση γιατί είναι πολλοί αγώνες σε λίγες μέρες, αλλά δουλεύουμε με τέτοιο τρόπο ώστε να δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας στα ματς και να παίρνουμε αποτελέσματα. Θέλουμε να κλείσουμε τη χρονιά όσο το δυνατόν καλύτερα και με στόχο την νίκη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ