Ζίβκοβιτς: «Μπήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο σαν…Πιτ Μπουλ!»

Ζίβκοβιτς: «Μπήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο σαν…Πιτ Μπουλ!»

Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, Ζίβκο Ζίβκοβιτς μίλησε για την νίκη του Δικεφάλου στη Νέα Σμύρνη, τονίζοντας ότι τη διαφορά έκανε η... ορμή με την οποία μπήκαν στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο ΠΑΟΚ είναι και πάλι στην κορυφή μετά από τη νίκη στη Νέα Σμύρνη με 2-0 επί του Πανιωνίου, πιάνοντας τον Ολυμπιακό στους 37 βαθμούς.

Ο τερματοφύλακας του Δικεφάλου, Ζίβκο Ζίβκοβιτς μίλησε για την σπουδαία επικράτηση της ομάδας του, χαρακτηρίζοντας εκείνον και τους συμπαίκτες του «πίτμπουλ», ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Πρώτα απ όλα θέλω να συγχαρώ την ομάδα μου για αυτή τη νίκη. Πήραμε μια νίκη που δείχνει τον χαρακτήρα μας. Στο πρώτο ημίχρονο μείναμε στο 0-0, όμως βγήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο σαν… Πιτ Μπουλ όντας αποφασισμένοι για να πάρουμε τη νίκη.

Νομίζω ότι οι οπαδοί μας μπήκαν στο γήπεδο καθυστερημένα περίπου στο 43΄ και μας βοήθησαν και αυτοί από την πλευρά τους».

Για το αν φταίει η είσοδος του Βιεϊρίνια ή αυτά που τους είπε ο προπονητής τους στο ημίχρονο για την βελτιωμένη εικόνα τους: «Ο Βιεϊρίνια είναι ο αρχηγός της ομάδας, όλοι ξέρουμε τι σημαίνει για την ομάδα δεν θέλω να πω αυτά τα οποία μας είπε ο κόουτς , ήρθαμε πεινασμένοι να… φάμε τον αντίπαλο.

Ο καθένας από εμάς έχει τις υποχρεώσεις του στο γήπεδο και δείξαμε ότι όταν κάνουμε αυτά που πρέπει μπορούμε να πάρουμε το αποτέλεσμα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ