Βέρντε: «Πρέπει να δουλέψουμε καλύτερα στον σχηματισμό που μας ζητάει ο Καρέρα»

Βέρντε: «Πρέπει να δουλέψουμε καλύτερα στον σχηματισμό που μας ζητάει ο Καρέρα»

Ο Ντανιέλε Βέρντε, στις δηλώσεις του ενόψει του ματς της ΑΕΚ με τη Λαμία, τόνισε πως οι ποδοσφαιριστές πρέπει να δουλέψουν περισσότερο πάνω στο σύστημα που ζητάει ο νέος τεχνικός της Ένωσης.

Ο Ντάνιέλε Βέρντε έκανε δηλώσεις στην κάμερα της Nova ενόψει του ματς της ΑΕΚ με τη Λαμία για τη 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος (21/12, 20:00). Ο Ιταλός μίλησε για το ματς με τον Αστέρα, για εκείνο με τη Λαμία, ενώ αναφέρθηκε στο τι ζητάει ο καινούργιος προπονητής από τους παίκτες αλλά και στην εξέλιξη του ιταλικού πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ντανιέλε Βέρντε στην κάμερα της Nova:

Για το ματς με τον Αστέρα: «Νομίζω ότι παίξαμε καλά μέχρι την στιγμή που δεχτήκαμε το γκολ. Είναι φυσιολογικό όταν η αντίπαλοι πετυχαίνουν ένα γκολ να ανεβάσουν τον ρυθμό τους, αλλά γενικώς σταθήκαμε πολύ καλά. Είναι λογικό να οπισθοχωρεί μια ομάδα όταν δέχεται γκολ, ενώ ήμασταν και κουρασμένοι».

Για την επέμβαση του Τσιντώτα: «Νομίζω ότι εκείνος κέρδισε το παιχνίδι με την εκπληκτική απόκρουση που πραγματοποίησε».

Η άποψη του για την Λαμία: «Έχουμε ήδη παίξει με την Λαμία. Είναι μια καλή ομάδα, όπου θα πρέπει να την αντιμετωπίσουμε με μεγαλύτερη συγκέντρωση συγκριτικά με την προηγούμενη μεταξύ μας αναμέτρηση. Μπορούμε όμως να φύγουμε νικητές από το γήπεδο».

Για το τι ζητάει ο προπονητής από τους παίκτες: «Ο κόουτς θέλει να μας περάσει την Ιταλική φιλοσοφία, από ένα πρωτάθλημα πολύ σπουδαίο. Αν μπορέσουμε να εφαρμόσουμε όσα μας μεταφέρει, θα δούμε σίγουρα θετικά αποτελέσματα. Πρέπει να δουλέψουμε καλύτερα στον σχηματισμό που μας ζητάει κι εγώ θα κάνω ότι είναι δυνατό προκειμένου να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις του».

Για την εξέλιξη του Ιταλικού πρωταθλήματος: «Δεν θέλω να εκφράσω την άποψη μου, αλλά ελπίζω ότι θα αλλάξει χέρια το πρωτάθλημα και δεν θα καταλήξει στην Γιουβέντους. Ως υποψήφιες είναι ακόμη η Ίντερ, είναι η Ρόμα, είναι η Λάτσιο.

Στο Ιταλικό πρωτάθλημα υπάρχει ποιότητα και σε αυτό βοήθησε ο Ρονάλντο. Είδα το γκολ που πέτυχε πρόσφατα με κεφαλιά. Μοιάζει με ρομπότ, καθώς περνάει το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του προπονούμενος. Του αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Από Ιταλούς ξεχωρίζει ο Τότι που είχε την τιμή να είμαι και συμπαίκτης του. Είμαι από τη Νάπολι, την αγαπάω και θέλω πάντα το καλό της».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ