Copy paste, γιατί τους κούρασαν τα δρομολόγια…

Copy paste, γιατί τους κούρασαν τα δρομολόγια…

Η κούραση από τα συνεχή δρομολόγια Τούμπα - Ξάνθη - Κιλκίς - Ροστόφ στερεί τα φαντασία ακόμη και στη φιλανθρωπία από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ.

Κάθε φιλανθρωπική ενέργεια είναι ευπρόσδεκτη. Και μακάρι όλες οι ομάδες και οι σύλλογοι να συμμετέχουν πιο ενεργά, προσφέροντας στην κοινωνία, τα παιδιά και τις ομάδες που το έχουν ανάγκη. Κι ας το κάνουν και… αντιγράφοντας. Χωρίς φαντασία. Σημασία έχει να προσφέρουν. Να μην το ξεχνούν. Να ακολουθούν το δόγμα Μαρινάκη και Ολυμπιακού, σε ό,τι έχει να κάνει με τη συνεχή, αδιάκοπη και ανιδιοτελή προσφορά.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, λοιπόν, είναι λογικό να μην έχει πολύ χρόνο να σκεφτεί τον τρόπο προσφοράς στην κοινωνία. Απολύτως λογικό. Πού να βρεθεί μυαλό για τέτοιες σκέψεις, όταν συνεισφέρει φιλανθρωπικά σε συλλόγους, προπονητικά κέντρα, ομοσπονδίες. Χάνετε η μπάλα από κάποια στιγμή και μετά. Είδατε τι έπαθε ο Μάκης Γκαγκάτσης νωρίτερα σήμερα; Πού να τα προλάβουν όλα; Ανθρωποι είναι.

Ακόμη, όμως, και η κούραση από τα συνεχή δρομολόγια Τούμπα – Ξάνθη – Κιλκίς – Ροστόφ μπορεί να καλυφθεί όταν έχεις καλά παραδείγματα να αντιγράψεις. Είπαμε, άλλωστε, η αντιγραφή είναι πάντα ένας καλός τρόπος για να κάνεις κάτι σωστά. Και ειδικά στο σύστημα Σαββίδη (και πόσο μάλλον στα ΜΜΕ του, που… δεν), που δεν φημίζεται ακριβώς για την ταχύτητα.

Αυτή τη φορά τους πήρε μόλις δύο μήνες για να θυμηθούν τι έκανε ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ και να το αντιγράψουν. Εστω και με μια παραλλαγή. Αντιγράφοντας επίσης ένα διεθνές κύμα.

Αναλυτικά, όπως αναφέρει η σχετική ενημέρωση από τον Δικέφαλο «…στο ματς με τον Ατρόμητο όλοι μαζί πετάμε αρκουδάκια για να βοηθήσουμε τα παιδιά. Το γνωστό Τeddy Bear Toss έρχεται στην Τούμπα ως ακόμα μια ενέργεια του PAOK Action για τα παιδιά που χρειάζονται τη βοήθειά μας. Σας καλούμε να συμμετάσχετε όλοι στην προσπάθεια μας. Να φέρετε μαζί σας στο γήπεδο όσα περισσότερα λούτρινα αρκουδάκια μπορείτε. Για κάθε αρκουδάκι, το PAOK Action θα προσφέρει 1€ σε φιλανθρωπικά ιδρύματα».

Επαναλαμβάνουμε. Είναι σημαντικότατο οι ομάδες να βοηθούν όπου, όποτε και όπως μπορούν. Και είναι σημαντικό που και ο ΠΑΟΚ ξεκινάει τέτοιες δράσεις.

Για την ιστορία, πάντως, στο παιχνίδι Ολυμπιακός-ΟΦΗ, στις 19 Οκτωβρίου, τα αρκουδάκια είχαν κάνει για πρώτη φορά την εμφάνισή τους σε αγώνα ελληνικού πρωταθλήματος.

Περισσότερα από 30 παιδιά με τους συνοδούς τους από τα Εκπαιδευτήρια της Ιεράς Μητρόπολης Πειραιά, την Εταιρία Προστασίας Ανηλικών Πειραιά, το Ειδικό Σχολείο Αυτιστικών Πειραιά, το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης του Δήμου Μοσχάτου, το Κέντρο Ασυνόδευτων Ανηλίκων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και την Κιβωτό του Κόσμου, δέχθηκαν «Επίθεση Αγάπης» από τους ποδοσφαιριστές και τα τεχνικά επιτελεία, οι οποίοι έριξαν δεκάδες αρκουδάκια με τη μασκότ των «ερυθρόλευκων» προς τους μικρούς φιλάθλους!

Οσο για τα δρομολόγια Τούμπα – Ξάνθη – Κιλκίς – Ροστόφ, που έχουν επιφέρει την κούραση; Αυτά έχουν ελαττωθεί κατά τι αυτές τις ημέρες. Για ευνόητους λόγους. Και στο φινάλε, εάν δεν έχει άλλες ιδέες το τμήμα μάρκετινγκ, να πετάξουν μπουγάτσες με κιμά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ