Παναθηναϊκός: Ενθαρρυντικά νέα για τον Πούγγουρα

Παναθηναϊκός: Ενθαρρυντικά νέα για τον Πούγγουρα

Η μαγνητική δεν έδειξε κάτι ανησυχητικό και ο Αχιλλέας Πούγγουρας αύξησε τις πιθανότητες να προλάβει το ματς του Παναθηναϊκού με τον Άρη.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την προοπτική να υποδεχτεί τον Άρη χωρίς τους δύο βασικούς στόπερ του. Ο Μπαρτ Σένκεφελντ είναι τιμωρημένος λόγω της αποβολής του με τον ΟΦΗ, ενώ ο Αχιλλέας Πούγγουρας έχει τραυματιστεί στους κοιλιακούς.

Ο 24χρονος αμυντικός υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία για να εκτιμηθεί ο τραυματισμός και τα αποτελέσματα ήταν ενθαρρυντικά. Ο Πούγγουρας έχει μόνο ένα αιμάτωμα, που του προκαλεί πόνους αλλά δεν ενέχει περαιτέρω κινδύνους.

Οι πιθανότητες να αγωνιστεί ο Πούγγουρας εναντίον του Άρη έχουν αυξηθεί. Η συμμετοχή του θα καθοριστεί σε μεγάλο βαθμό από την προπόνηση του Σαββάτου (21/12). Αν ο Πούγγουρας προπονηθεί χωρίς να πονάει, τότε θα συμπεριληφθεί στην αποστολή του Παναθηναϊκού. Σε όποιο άλλο ενδεχόμενο, θα αποκλειστεί από το τελευταίο επίσημο ματς του 2019.

Ο Γιώργος Δώνης υπολογίζει ως ένα βασικό τον Ζοάο Νούνες, μετά την καλή εμφάνιση του στην Κρήτη. Εφόσον ο Πούγγουρας τα καταφέρει, τότε θα αποτελέσει το κεντρικό αμυντικό δίδυμο με τον Πορτογάλο. Αλλιώς, ο Δημήτρης Κολοβέτσιος θα πλαισιώσει τον Νούνες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ