Με Λάζαρο στον Βόλο ο Ολυμπιακός

Με Λάζαρο στον Βόλο ο Ολυμπιακός

Ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε την αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τον Βόλο, υπολογίζοντας και τον Χριστοδουλόπουλο.

Για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική ο Πέδρο Μαρτίνς επέλεξε να συμπεριλάβει στην αποστολή του Ολυμπιακού τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο. Δείχνοντας ότι πλέον πλησιάζει το πλήρωμα του χρόνου για να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε το μεσημέρι του Σαββάτου την προετοιμασία του για την αναμέτρηση κόντρα στον Βόλο (Κυριακή 17:15, novasports2HD), έχοντας στη διάθεσή του και τον Αβραάμ Παπαδόπουλο, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε και επιλέχθηκε κανονικά. Αντίθετα, εκτός έμεινε ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς.

Αναλυτικά, η αποστολή που ανακοίνωσε ο Μαρτίνς απαρτίζεται από τους εξής 22 παίκτες:

Σα, Αλέν, Καραργύρης, Κούτρης, Παπαδόπουλος, Σεμέδο, Μπα, Μεριά, Γκασπάρ, Ελαμπντελαουί, Τσιμίκας, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Μπρούνο, Μπενζιά, Ποντένσε, Λοβέρα, Μασούρας, Σουντανί, Χριστοδουλόπουλος, Ελ Αραμπί, Γκερέρο.

https://twitter.com/olympiacosfc/status/1208356054700101632?s=20

Η αποστολή του Ολυμπιακού ξεκίνησε το ταξίδι της για την πόλη της Μαγνησίας, όπου αναμένεται να τύχει θερμής υποδοχής από τους οπαδούς των Ερυθρόλευκων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ