ΠΑΟΚ: Χωρίς τέσσερις η σημερινή προπόνηση

ΠΑΟΚ: Χωρίς τέσσερις η σημερινή προπόνηση

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την σημερινή (21/12) προπόνηση στη Νέα Μεσημβρία, με τον Αμπέλ Φερέιρα να μην έχει στη διάθεσή του τους Κρέσπο, Ελ Καντουρί, Ζαμπά και Βέρνμπλουμ.

Ο ΠΑΟΚ ολοκληρώνει τις εντός έδρας αγωνιστικές του υποχρεώσεις μέσα στο 2019 απέναντι στον Ατρόμητο στην Τούμπα (23/12, 18:00), φιλοδοξώντας να παραμείνει στην κορυφή της Super League 1.

O Aμπέλ Φερέιρα δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Ελ Καντουρί, Κρέσπο, Ζαμπά, Βέρνμπλουμ, που αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού, ενώ οι παίκτες του θα προπονηθούν αύριο (10:30) στο γήπεδο της Τούμπας.

Αναλυτικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

«Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του 2019 ολοκληρώνονται το βράδυ της Δευτέρας στο γήπεδο της Τούμπας και ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Το τεχνικό επιτελείο έχει ως κύριο μέλημα να φέρει τους παίκτες στην όσο το δυνατόν καλύτερη κατάσταση ενόψει του αγώνα με τους Περιστεριώτες, ώστε αυτοί να έχουν φρεσκάδα και δυνάμεις για να παλέψουν για το τρίποντο.

Το πρόγραμμα του Σαββάτου (21.12) στη Νέα Μεσημβρία περιελάμβανε λίγη γυμναστική στο ξεκίνημα, rondo και στο τελευταίο κομμάτι οι ποδοσφαιριστές έπαιξαν παιχνίδια κατοχής.

Εκτός μάχης είναι οι Χοσέ Κρέσπο , Ομάρ Ελ Καντουρί , Λέο Ζαμπά και Πόντους Βέρνμπλουμ που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και δεν υπολογίζονται από τον Αμπέλ Φερέιρα για το παιχνίδι της Δευτέρας (23.12).

Την Κυριακή (22.12) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30 στο γήπεδο της Τούμπας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ