Παράσχος: «Βαρύ και προσβλητικό σκορ»

Παράσχος: «Βαρύ και προσβλητικό σκορ»

Ο Γιώργος Παράσχος παραδέχθηκε πως το 5-0, με το οποίο ηττήθηκε η Ξάνθη στην Τρίπολη, είναι ένα «βαρύ» και προσβλητικό σκορ για την ομάδα του.

Η Ξάνθη ηττήθηκε με το «βαρύ» 5-0 από τον Αστέρα στην Τρίπολη και ο Γιώργος Παράσχος είναι αρκετά απογοητευμένος από την εμφάνιση των παικτών του και το αποτέλεσμα του αγώνα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Έλληνας τεχνικός ανέφερε πως το σκορ αυτό είναι προσβλητικό και απαράδεκτο, στάθηκε στο κακό πρώτο ημίχρονο και στο γεγονός ότι η Ξάνθη αντέδρασε μετά τα δύο πρώτα γκολ και στο ότι οι παίκτες του παράτησαν τελείως το ματς στο 3-0.

Δείτε αναλυτικά όλα όσα ανέφερε ο Παράσχος μετά το τέλος του αγώνα:

«Νομίζω πως το σκορ τα λέει όλα. Αυτά τα σκορ για εμάς είναι απαράδεκτα και μας στεναχωρούν. Στο πρώτο ημίχρονο δεν μπήκαμε καθόλου καλά. Έπρεπε να δεχθούμε 2 γκολ για να ξυπνήσουμε κάπως. Στο δεύτερο ημίχρονο, αν είχαμε τύχη στις 2 πολύ καλές αποκρούσεις του Παπαδόπουλου, ίσως να είχε διαφορετική εικόνα το ματς. Μετά το τρίτο τέρματα χαλαρώσαμε τελείως και δεχθήκαμε αυτό το βαρύ και προσβλητικό σκορ. Δεν θέλω να πω κάτι άλλο για το σημερινό παιχνίδι. Θέλω να σας ευχηθώ καλές γιορτές, χρόνια πολλά, υγεία κι ευτυχία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ