ΠΑΟΚ: Στο στόχαστρο της Γκεζτέπε ο Στοχ

ΠΑΟΚ: Στο στόχαστρο της Γκεζτέπε ο Στοχ

Ο Μίροσλαβ Στοχ δεν αγωνίζεται ιδιαίτερα στον ΠΑΟΚ και φέρεται έτοιμος να επιστρέψει στην Τουρκία, με την Γκεζτέπε να έχει δείξει «ζεστό» ενδιαφέρον.

Ο Μίροσλαβ Στοχ αποκτήθηκε από τον ΠΑΟΚ το περασμένο καλοκαίρι ως ελεύθερος, μετά από μια πολύ καλή σεζόν στη Σλάβια Πράγας.

Οι άνθρωποι του Δικεφάλου του βορρά ήθελαν την επιστροφή του Σλοβάκου μεσοεπιθετικού για να «τονώσουν» την επιθετική τους γραμμή, αλλά και γιατί ο Στοχ ήταν ένας από τα αγαπημένα παιδιά της κερκίδας και του Ιβάν Σαββίδη.

Η έλευση του Αμπέλ Φερέιρα έχει φέρει τον Στοχ ένα βήμα πιο κοντά στη έξοδο από τον Δικέφαλο του βορρά, αφού δεν έχει πάρει πολλές ευκαιρίες. Παρόλα αυτά το όνομα του έχει πέραση και ειδικότερα στην Τουρκία που έχει «φτιάξει» ένα πολύ καλό όνομα και δεν αποκλείεται να επιστρέψει τον Ιανουάριο.

Συγκεκριμένα, ο Στοχ φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο της Γκεζτέπε, η οποία θέλει έναν εξτρέμ και ο Σλοβάκος έχει αρκετά από τα χαρακτηριστικά που χρειάζεται η τούρκικη ομάδα. Η Γκεζτέπε βρίσκεται στη 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα και δεν αποκλείεται σύντομα να σημειωθούν εξελίξεις στην υπόθεση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ