Κούγιας: «Έργο Γρηγορίου»

Κούγιας: «Έργο Γρηγορίου»

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας μίλησε στην συνέντευξη τύπου μετά τον αγώνα της ΑΕΛ με τον Πανιώνιο, όπου έπλεξε το εγκώμιο του Μιχάλη Γρηγορίου για την δουλειά που έχει κάνει στους «βυσσινί» από το καλοκαίρι.

Η νίκη της ΑΕΛ εναντίον του Πανιωνίου με 2-0, έφερε χαμόγελα στην ομάδα του Κάμπου, που επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα, έπειτα από τρεις αναμετρήσεις.

Ο Αλέξης Κούγιας ήταν ικανοποιημένος από τη νίκη, αλλά και τη γενικότερη πορεία της ΑΕΛ, μοιράζοντας συγχαρητήρια στον προπονητή του.

Ο μεγαλομέτοχος των «βυσσινί» αποθέωσε τον Μιχάλη Γρηγορίου για την δουλειά που έχει κάνει στην ΑΕΛ, ρίχνοντας τα βέλη του προς την προηγούμενη τεχνική ηγεσία, που έκανε την καλοκαιρινή προετοιμασία στο Καρπενήσι: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον κύριο Γρηγορίου, γιατί το θαύμα αυτό της ΑΕΛ είναι δικό του έργο, αφού το καλοκαίρι ήμασταν μια διαλυμένη ομάδα με μια τραγική προετοιμασία, με τους ποδοσφαιριστές να κάνουν καραόκε!

Ήταν κάτι κωμικοτραγικό αυτό που είδα όταν πήγα στο Καρπενήσι. Μία ομάδα απροπόνητη. Μία ομάδα χωρίς αρχή και τέλος, που στα φιλικά παιχνίδια κινδύνευε να χάσει ακόμα και από ομάδες τρίτης εθνικής. Συγχαρητήρια και στα παιδιά μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ