Γιώργος Σαββίδης: Ο πρώτος ξάδελφος του Καλπαζίδη, ειρωνεύεται τον Ολυμπιακό (pic)

Γιώργος Σαββίδης: Ο πρώτος ξάδελφος του Καλπαζίδη, ειρωνεύεται τον Ολυμπιακό (pic)

Ο Γιώργος Σαββίδης, πρώτος ξάδελφος του Ιωάννη Καλπαζίδη, που βρήκε 10.000.000 € και αγόρασε την... Ξάνθη, απάντησε μέσω instagram και ειρωνεύεται στον Ολυμπιακό. Αλλά δεν αναρωτιέται που θα παίζει η δική του ομάδα σε λίγο καιρό.

Κατά τον Χαλίλ Γκιμπράν, ο άνθρωπος συνηθίζει να μην βλέπει τα πράγματα όπως είναι στην πραγματικότητα. Τα βλέπει σύμφωνα με το ποιος είναι ο ίδιος. Το ποιος είναι ο Γκιόργκις, είναι γνωστό. Οπως εξίσου γνωστό είναι το πώς βλέπει τα πράγματα που συμβαίνουν γύρω του.

Σίγουρα ο σπουδαίος ποιητής και φιλόσοφος με καταγωγή από τον Λίβανο, δεν είχε στο μυαλό του τον Γιώργο Σαββίδη όταν εμπνεόταν αυτά τα λόγια. Αλλά είναι εξίσου σίγουρο ότι ο Γιώργης Σαββίδης δεν θα μπορούσε να αποτελέσει έμπνευση για έναν τόσο σημαντικό λογοτέχνη. Ισως για κάποιον κωμικογράφο ή κάποιον δημιουργό καρτούν. Αλλά αυτή είναι μια άλλη ιστορία. Και δεν τη συνεχίζουμε, για να μη χάσουμε την πατέντα και την κλέψει κάποιος πιο γρήγορος.

Ο Γκιόργκι, λοιπόν, με το γνωστό εμπνευσμένο χιούμορ και την ευρύτητα του πνεύματός του, αποφάσισε να σχολιάσει τη δήλωση του Βαγγέλη Μαρινάκη. Και να ειρωνευτεί τον Ολυμπιακό.

«na mn meinoume mono sta logia. mexri telous», έγραψε σε άπταιστα ελληνικά. Το δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram και πανηγύρισε για το διαδικτυακό ύψος που πήρε.

Μαζί του θα πανηγύρισε με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση και ο πρώτος του ξάδελφος. Το πρόσωπο που ο ίδιος και ο μπαμπάς του έχουν ως πρότυπο. Αυτός που από σερβιτόρος έφτασε να βρίσκει από τη μία μέρα στην άλλη 10.000.000 € για να αγοράζει εγκαταστάσεις, ξενοδοχεία, ομάδες.

Ο Γκιόργκις, λοιπόν, ο πρώτος ξάδελφος του Ιωάννη Καλπαζίδη, του μεγιστάνα από το Κιλκίς, που αγόρασε τη… μισή Ξάνθη και ολόκληρες της εγκαταστάσεις της ΠΑΕ, είναι αυτός που ειρωνεύεται και μιλάει για «μέχρι τέλους». Εστω κι αν το γράφει σε greeklish, την ίδια σημασία έχει. Διότι ο Γκιόργκις ξεχνάει. Ή καλύτερα, νομίζει ότι έχει να κάνει με τους χειροκροτητές του instagram. Ξεχνάει ότι η ομάδα του είναι αυτή που κινδυνεύει. Που είναι υπόλογη.

Ξεχνάει ο Γκιόργκις ότι όσες αναβολές κι αν πάρουν οι δικηγόροι του από την ΕΕΑ,  κάποια στιγμή αυτή η υπόθεση θα εκδικαστεί. Και ο πρώτος του ξάδελφος θα πρέπει να δείξει από πού βρήκε αυτά τα 10.000.000 €. Ξεχνάει ότι εάν αποδειχθεί ότι, ας πούμε, του τα έδωσε ο μπαμπάκας του και θείος του Καλπαζίδη, μπορεί το «μέχρι τέλους» να είναι από την άλλη πλευρά.

Ξεχνάει ο Γκιόργκις, ότι κάποια στιγμή οι στημένες δίκες, οι στημένες υποθέσεις, θα σταματήσουν. Ξεχνάει πολλά ο Γκιόργκις. Αλλά λογικό είναι. Μικρός είναι. Θα μάθει. Κάποια στιγμή, θα μεγαλώσει. Θα ψηλώσει, πνευματικά. Και θα είναι πιο εγκρατής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ