Κωνσταντίνου : «Ο Χουλτ δεν είναι ελεύθερος»

Κωνσταντίνου : «Ο Χουλτ δεν είναι ελεύθερος»

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Βασίλης Κωνσταντίνου, τόνισε πως ο Νίκλας Χουλτ δεν είναι ελεύθερος και πως οι πράσινοι έχουν πληρώσει τον παίκτη

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Βασίλης Κωνσταντίνου ξεκαθάρισε πως ο Νίκλας Χουλτ δεν μπορεί να μείνει ελεύθερος, καθώς ο παίκτης έχει πληρωθεί και δεν υφίσταται εκκρεμότητα.

«Πώς να μείνει ελεύθερος; Τα χρήματα που εμφανίζεται να ζητάει είναι σε βάθος χρόνου. Ο παίκτης είναι πληρωμένος και δεν μπορεί να μείνει ελεύθερος» τόνισε αρχικά στον metropolis 95,5 ο πρόεδρος του τριφυλλιού και συνέχισε λέγοντας. «Ο Χουλτ έχει συμβόλαιο μέχρι τον Μάιο του 2019 και θεωρούμε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα».

Μάλιστα ο Βασίλης Κωνσταντίνου αναφέρθηκε (εμμέσως πλην σαφώς) και στον Μάρτιν Νταλίν, τον μάνατζερ του Χουλτ, τονίζοντας χαρακτηριστικά. «Οι μάνατζερ θα πρέπει να ξέρουν ότι οι παίκτες δεν είναι πρόβατα, να τους πηγαίνει όπου θέλει ο κάθε ατζέντης. Ο Χουλτ είναι καλός ποδοσφαιριστής και ο Παναθηναϊκός του έδωσε το δικαίωμα να δείξει τα προσόντα του. Όταν ήρθε δεν ήταν τόσο καλός ούτε αν πήγαινε σε υποδεέστερη ομάδα θα ήταν τόσο καλός όσο είναι τώρα».

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ρωτήθηκε για τα όσα γράφονται περί ενδιαφέροντος ελληνικών ομάδων για την απόκτηση του Σουηδού αμυντικού, με τον Κωσνταντίνου να επισημαίνει. «Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κανένα θέμα. Ακόμα δεν έχει έρθει η προσφυγή στα γραφεία μας. Άλλωστε ο παίκτης πληρώθηκε και δεν υπάρχει εκκρεμότητα».

Ο Κωνσταντίνου ρωτήθηκε για το αν θεωρεί άδικο να κινηθεί μια άλλη ομάδα για την απόκτηση παίκτη του Παναθηναϊκού, με τον πρόεδρο της πράσινης ΠΑΕ να τονίζει.

«Ο καθένας κρίνεται από τις πράξεις του. Το να θέλουν να πάρουν παίκτες από τον Παναθηναϊκό επειδή έχει προβλήματα, ας το κάνουν. Αρκεί να είναι ελεύθεροι οι παίκτες. Ο νόμος δίνει το δικαίωμα στους ποδοσφαιριστές να διαπραγματεύονται έξι μήνες πριν τη λήξη του συμβολαίου τους»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ