Είστε όλοι νάνοι μπροστά στον Ολυμπιακό!

Είστε όλοι νάνοι μπροστά στον Ολυμπιακό!

Τα σιχάματα της… εξυγίανσης, η ΦΙΦΑ/ΟΥΕΦΑ και πλέον και ο Αυγενάκης είναι συνυπεύθυνοι για το πιο ξεφτιλισμένο πρωτάθλημα στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Μπορεί να του κλέψουν (και αυτό) το πρωτάθλημα, θα παραμείνουν όμως νάνοι όλοι τους μπροστά στον Ολυμπιακό.

Όταν ξέρεις τι έρχεται, όταν βλέπεις την ξεφτίλα σε όλο της το μεγαλείο και πριν γίνει την καταγράφεις, όχι απλά γιατί είσαι «μάντης», αλλά γιατί είναι τόσο ξεδιάντροποι όλοι οι υπηρέτες του «πατερούλη» που διέλυσαν το ελληνικό πρωτάθλημα για να πάρει πρωτάθλημα η ομάδα με τα 2 πρωταθλήματα, που πρέπει σώνει και καλά να τα κάνει… 4 για να νοιώσει «τεράστια», τότε τίποτα δεν σε παραξενεύει.

Λίγες ώρες πριν το ματς στον Βόλο έγραφα πως ετοιμάζεται το «Χριστουγεννιάτικο πάρτι» της… εξυγίανσης. Τα «γνήσια τέκνα της… εξυγίανσης» Φωτιάς και Ευαγγέλου είναι σε «αποστολή» να βάλουν μπλόκο στον Ολυμπιακό για να του κόψουν βαθμούς.

Η ομάδα του Δημάρχου-διερμηνέα, μια ακόμη ομάδα του πρωταθλήματος με ιδιαίτερες σχέσεις με τον ΠΑΟΚ. Έξι δανεικούς έχει ο Βόλος. Και έχει και άλλα πολλά που σύντομα έχω την εντύπωση θα τα μάθουμε και αυτά. Όπως μάθαμε και για τους υπάλληλους της RFA. Της εταιρείας του ανιψιού του Σαββίδη που από σερβιτόρος βρήκε 10 εκατ. Ευρώ και αγόρασε όλες τις εγκαταστάσεις της Ξάνθης.

Ένα σκάνδαλο που περιμένουμε να δούμε πότε θα αποφασίσει η ΕΕΑ, όπως περιμένουμε να δούμε πότε θα δουν έως τώρα οι ξένοι αξιωματούχοι τα αίσχη που συμβαίνουν στην Ελλάδα με μόνο στόχο να πάρει η ομάδα του «πατερούλη» και αυτό το πρωτάθλημα για να έχουν να λένε οι υπάλληλοι της RFA από τα Μέσα του «πατερούλη» (και επισήμως πλέον) πως βοήθησαν να πάρει δύο σερί πρωταθλήματα. Μπορεί και αήττητα και τα δύο, έτσι για το ονόρε, για να χαρούν και οι «βλάχοι» που από πουθενάδες νομίζουν ότι τους ανήκει ο κόσμος.

Το μέγεθος βεβαίως όπως έχω επαναλάβει πολλάκις δεν είναι καν συγκρίσιμο για τον Ολυμπιακό. Όχι δύο σερί, πέντε-έξι σερί να πάρει η ομάδα του «πατερούλη» δεν μπορεί ούτε να σηκώσει το βλέμμα προς τον δαφνοστεφανωμένο έφηβο.

Και εδώ που είναι, είναι γιατί μια ολόκληρη κυβέρνηση, του ΣΥΡΙΖΑ, επέτρεψε στον «πατερούλη» να κάνει ότι γουστάρει μέσω της… εξυγίανσης. Με τους Γραμμένους, τους Περέιρα, τους Φωτιάδες, και τους Ευαγγέλου. Ξεδιάντροπα και ωμά. Με την ΦΙΦΑ και την ΟΥΕΦΑ συνένοχους.

Να μας πει ο Φούσεκ και ο Χούμπελ που… θίχθηκε τι είδε χθες στον Βόλο. Εκτός αν και αυτός βλέπει στο κανάλι του «πατερούλη» τους κάθε μορφής υπαλλήλους να κάνουν το άσπρο-μαύρο, και τον βολεύει για να δικαιολογεί τον μισθό και τις διακοπούλες που κάνει στο Ελλάντα.

Και εν πάση περιπτώσει δεν μπορούμε να περιμένουμε και πολλά από ανθρώπους που έχουν δείξει το… έργο τους.

Υποτίθεται όμως πως ο Τσίπρας και ο θίασος του που κυβερνούσε την Ελλάδα για σχεδόν μια 5ετια έχουν φύγει. Υποτίθεται πως οι απίθανοι Κοντονήδες και Βασιλιάδηδες που όριζαν διαιτητές και καθόριζαν ουσιαστικά πρωταθλήματα είναι σπίτι τους.

Υποτίθεται πως η νέα Κυβέρνηση δεν θα «προσκυνούσε» τον «πατερούλη». Λέω υποτίθεται γιατί δεν βλέπω την παραμικρή διαφορά με την προηγούμενη. Κάτι πήγε να ψελλίσει ο Αυγενάκης, ο Υφυπουργός Αθλητισμού, και έπεσαν πάνω του οι υπάλληλοι της RFA από τα Μέσα του «πατερούλη» και τον «έφαγαν». Έβγαλε και τις ανακοινώσεις εις βάρος του ο ΠΑΟΚ και ο Αυγενάκης εξαφανίστηκε.

Άραγε βλέπει ο Υφυπουργός Αθλητισμού τι γίνεται; Περιμένει και αυτός την απόφαση της ΕΕΑ φαντάζομαι. Περιμένει και αυτός τι θα κάνουν οι ξένοι φαντάζομαι. Πήγε και στην Ελβετία με τον «δικό μας» του Ιβάν Σαββίδη, Βαγγέλη Γραμμένο και τα είπε με τους ξένους. Και χθες βλέποντας το ματς στον Βόλο φαντάζομαι πως είναι χαρούμενος από την δουλειά που κάνει.

Με VAR όπως καταλαβαίνετε ανθρώπινα λάθη δεν υπάρχουν. Ας το πει κάποιος στον Υφυπουργό. Ας του πει πως πλέον από χθες είναι μαζί με τους Γραμμένους, τους Περέιρες, τους Σαββίδηδες, τους Φούσεκ, τους Χούμπελ, τους Φωτιάδες, τους Ευαγγέλου. Μαζί τους, συνυπεύθυνος για ότι συμβαίνει και για ότι θα συμβεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Τίποτα λιγότερο. Ένας Κοντονής ακόμη, ένας Βασιλειάδης ακόμη θα είναι αν δεν πάρει την κατάσταση στα χέρια του και δεν βάλει τέλος σε αυτή την ξεφτίλα!

Στον Βόλο το πιο σκοτεινό «σύστημα» που γνώρισε ποτέ το ελληνικό ποδόσφαιρο κατάφερε να αλλοιώσει το αποτέλεσμα και να κόψει με το «έτσι θέλω» δύο βαθμούς από τον Ολυμπιακό. Από την αρχή του πρωταθλήματος αυτό παλεύει. Και το κάνει τόσο ξεδιάντροπα για ένα και μόνο λόγο. Γιατί μόνο έτσι μπορεί να σταματήσει τον Ολυμπιακό από τον τίτλο και να τον δώσει στον «πατερούλη». Και βεβαίως, μην γελιέστε, όλοι όσοι δεν είναι Ολυμπιακοί χαίρονται για αυτό το χάλι. Απλά και μόνο επειδή πλήττεται ο Ολυμπιακός.

Στην Ελλάδα άλλωστε υπάρχει ο Ολυμπιακός και όλοι οι άλλοι. Μόνος του και όλοι τους ήταν μια ζωή, τώρα πολύ πιο ηχηρά. Χαίρονται αυτοί που σαν… παρθένες στο κρεβάτι, φώναζαν ότι αδικούνταν. Αυτοί που είχαν να δουν μια εικοσαετία και βάλε πρωτάθλημα και πάνω-κάτω τόσο θα κάνουν να ξαναδούν, αυτοί που δεν βλέπουν πλέον ούτε Ευρώπη, που κάποτε ήταν ο μεγάλος αντίπαλος του Ολυμπιακού. Χαίρονται γιατί η μόνη τους χαρά είναι η λύπη του Ολυμπιακού.

Αλλά πραγματικά ποιος ασχολείται μαζί τους; Όπως σοφά είχε πει ο αείμνηστος Σταύρος Νταϊφάς, «είστε όλοι νάνοι μπροστά στον Ολυμπιακό». Και αυτό θα συνεχίσει να συμβαίνει για πάντα, όσα «σφαγεία» και όργια κάνουν οι δούλοι του «πατερούλη», όσα κωμικά και αν γράψουν οι υπάλληλοι της RFA και οι κάθε μορφής υπάλληλοι που αυτοαποκαλούνται «δημοσιογράφοι».

Όσα και αν κάνουν οι «δικοί μας» Γραμμένοι, Περέιρα, Φωτιάδες, Ευαγγέλου. Όσο και αν κάνουν οι ξένοι αξιωματούχοι, όσα και αν ΔΕΝ κάνει ο Υφυπουργός Αθλητισμού Αυγενάκης που απ χθες είναι συνένοχος στη ξεφτίλα της… εξυγίανσης.

Ξεχνάνε άλλωστε κάτι πολύ σημαντικό. Ο Ολυμπιακός έχει την τύχη να ηγείται από τον Βαγγέλη Μαρινάκη που χθες μίλησε και έστειλε το μήνυμα. Ο Ολυμπιακός του Μαρινάκη θα τους ταράξει στην νομιμότητα μέχρι να φύγει αυτή η ξεφτίλα από το ποδόσφαιρο. Και στο τέλος θα νικήσει.

Υ.Γ. Πιστεύω και τώρα, μετά τον Βόλο, όσοι οπαδοί του Ολυμπιακού «στόχευαν» μετά από άσχημα αποτελέσματα στην ίδια την ομάδα και κυρίως στον Μαρτίνς να κατάλαβαν πόσο λάθος έκαναν. Δεν υπάρχει ποδόσφαιρο κάτω από αυτές τις συνθήκες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ