Νούνες: «Είμαι αυτός που βλέπετε τώρα…»

Νούνες: «Είμαι αυτός που βλέπετε τώρα…»

Ο Ζοάο Νούνες μίλησε για τις δυνατότητες του και υποστήριξε ότι ο Παναθηναϊκός πρέπει να λύσει το πρόβλημα του γκολ για να παίρνει νίκες.

Αφού παραλίγο να «καεί» μετά τα λάθη του στην ήττα του Παναθηναϊκού από τον ΟΦΗ στον πρώτο γύρο, ο Ζοάο Νούνες έχει επανακάμψει πλήρως. Ο Πορτογάλος αμυντικός ήταν από τους καλύτερους στην ισοπαλία 0-0 με τον Άρη και έδειξε ότι δικαιούται ρόλο στο ροτέισον του Γιώργου Δώνη. Ο ίδιος εξήγησε ότι είναι ο παίκτης που βλέπουμε τώρα και όχι τον Σεπτέμβριο, ενώ εξέφρασε την άποψη για αυτό που λείπει από την ομάδα και δεν νικάει…

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νούνες:

Θεωρείς ότι χάσατε μία μεγάλη ευκαιρία να ανεβείτε στην τέταρτη θέση;

«Ναι, δυστυχώς. Είδατε όλοι ότι παλέψαμε για αυτή τη νίκη. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες για να νικήσουμε, αλλά μας έλειψε το γκολ. Αν σκοράραμε ένα γκολ, θα νικούσαμε. Νομίζω ότι δικαιούμασταν ένα γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο τα κάναμε όλα σωστά, εκτός από το γκολ. Πρεσάραμε ψηλά, κλέψαμε μπάλες, είχαμε δημιουργία. Αξίζαμε να νικήσουμε αλλά δεν εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες μας».

Σχολίασες ότι παλέψατε το παιχνίδι, αλλά δεν νικήσατε. Τι λείπει από τον Παναθηναϊκό ώστε να καταφέρει να νικάει, γιατί να παλεύει δεν είναι αρκετό;

«Είναι σαφές, μας λείπει το γκολ. Πρέπει να σκοράρουμε όταν έχουμε τη δυνατότητα. Αν κάναμε γκολ σε μία από τις καθαρές ευκαιρίες που είχαμε με τον Άρη, θα κάναμε άλλη συζήτηση. Αν με ρωτάς ποιο είναι το κλειδί, θα σου απαντήσω ότι είναι το γκολ. Πρέπει να τελειώνουμε αυτά τα παιχνίδια».

Πως αισθάνεσαι για τη δική σου απόδοση; Πήρες χρόνο από τον προπονητή και αρχίζεις να δείχνεις την αξία σου; Νιώθεις αυτοπεποίθηση;

«Δεν έχει να κάνει με την αυτοπεποίθηση μου. Σίγουρα με βοηθάει ψυχολογικά όταν παίζω καλά, αλλά δεν είναι αυτό. Όσα είχατε δει στην πρώτη επίσημη εμφάνιση μου με τον ΟΦΗ δεν με αντιπροσωπεύουν. Δεν είμαι εκείνος ο παίκτης. Είμαι ο αμυντικός που είδατε στην προετοιμασία και στα τελευταία παιχνίδια. Δουλεύω για να βελτιωθώ περισσότερο, αλλά βλέπετε τι μπορώ να κάνω. Μην ξεχνάτε ότι τα λάθη είναι μέρος του ποδοσφαίρου. Όλοι κάνουμε λάθη στις ζωές μας.

Απλά οι ποδοσφαιριστές εκτιθέμεθα περισσότερο με τα λάθη μας. Εγώ είχα κάνει ένα κακό παιχνίδι και τίποτα παραπάνω. Εγώ θα συνεχίσω να δουλεύω για να παίρνω ευκαιρίες και να βοηθάω τον Παναθηναϊκό. Νομίζω ότι απέδειξα ότι δικαιούμαι χρόνο και τα υπόλοιπα εξαρτώνται από τον προπονητή μου. Αυτός αποφασίζει, όχι εμείς οι παίκτες. Ξέρει ποιο είναι το καλύτερο και θα το επιλέξει».

Θέλεις να ευχηθείς για το 2020;

«Εύχομαι να βιώσουμε ένα έτος με επιτυχίες. Ελπίζω να χαρίσουμε στον Σύλλογο και στους παίκτες τις νίκες που θέλουν. Θα προσπαθήσουμε να φέρουμε τον Παναθηναϊκό στο επίπεδο που του αρμόζει. Σε αυτό στοχεύουμε και σε αυτό θα δουλέψουμε».

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ