Άρης: Τα πλάνα της ενίσχυσης

Άρης: Τα πλάνα της ενίσχυσης

Οι αποδεσμεύσεις αλλά και οι κινήσεις που θέλουν να κάνουν οι κίτρινοι ενόψει της τελικής ευθείας του πρωταθλήματος

Η κατάκτηση του κυπέλλου και η κατάληψη της όσο το δυνατόν ψηλότερης θέσης στο πρωτάθλημα είναι οι στόχοι του Άρη για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Οι κίτρινοι θα μπορούσαν να είναι στην τρίτη θέση της βαθμολογίας τη δεδομένη χρονική στιγμή, όμως σε κάποια παιχνίδια αδίκησαν τους εαυτούς τους ενώ σε αλλά λανθασμένες διαιτητικες αποφάσεις τους στέρησαν τη νίκη.

Ακόμα και έτσι, όμως, λίγο πριν μπει στη τελική ευθεία για τη πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος, ο Άρης βρίσκεται εντός και των δύο στόχων του.

Για να αυξήσει, μάλιστα, τις πιθανότητες να τους πετύχει θα πρέπει να ενισχυθεί και να διορθώσει τα λάθη που έγιναν στον μεταγραφικό σχεδιασμό τη προηγούμενη μεταγραφική περίοδο.

Οι ποδοσφαιριστές μπορεί να ξεκίνησαν την άδεια τους για τις γιορτές των Χριστουγέννων, δεν ισχύει όμως το ίδιο και για τους ανθρώπους που τρέχουν το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Οι Θόδωρος Καρυπίδης και Άγγελος Χαριστέας βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας σε οτι αφορά τις κινήσεις που θα γίνουν. Ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος, μάλιστα, έχει λάβει ηδη τις εισηγήσεις του Μίχαελ Ένινγκ για το έμψυχο υλικό.

Αυτό που φαίνεται οτι έχουν αποφασίσει οι άνθρωποι του Άρη είναι οτι θα προχωρήσουν πρώτα στις αποδεσμεύσεις των παικτών που δεν υπολογίζονται. Στην κορυφή της λίστας βρίσκεται το όνομα του Λεριν Ντουάρτε.

Ο Ολλανδός μέσος αποτελεί και τη πιο δύσκολη περίπτωση , άλλωστε, καθώς έχει υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας. Ο ποδοσφαιριστής και ο εκπρόσωπος του έχουν ενημερωθεί ήδη , σύμφωνα με πληροφορίες, από τους ανθρώπους του Άρη οτι θα πρέπει να βρει άλλη ομάδα για να συνεχίσει τη καριέρα του.

Σαφώς πιο εύκολες από αυτή του Ντουάρτε είναι οι περιπτώσεις των Άλεξ Μενέντεθ και Δημήτρη Κωνσταντινίδη, που επίσης φαίνεται οτι δεν υπολογίζονται από τον Ένινγκ. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός οτι ακόμα και με τις απουσίες των Σούντγκρεν και Κόρχουτ από την ενδεκάδα, δεν πήραν χρόνο συμμετοχής.

Τα συμβόλαια των δυο ποδοσφαιριστών ολοκληρώνονται το καλοκαίρι, ενώ οι απολαβές τους είκαι μικρότερες από του Ντουάρτε.

Δεν είναι τυχαίο, επίσης, ότι ο Άρης θα κινηθεί στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, για την απόκτηση δυο αμυντικών για τα δυο άκρα. Αν, μάλιστα, στα δεξιά φαίνεται οτι ο Ρόουζ μπορεί να δώσει λύσεις, δεν ισχύει το ίδιο και για την αριστερή πλευρά, όπου η ανάγκη ενίσχυσης κρίνεται επιτακτική, προκειμένου να πάρει ανάσες ο Κόρχουτ.

Ακόμα , στις προθέσεις των ανθρώπων του Άρη είναι και η απόκτηση ενός αμυντικού χαφ που θα παίξει δίπλα στον Σάσα. Ένας ποδοσφαιριστής με διαφορετικά αγωνιστικά στοιχεία από τους Ματίγια και Μπά.

Υπό προϋποθέσεις ο Άρης θα κινηθεί και για την απόκτηση δυο ακόμα ποδοσφαιριστών. Ενός τερματοφύλακα που θα πλαισιώσει τους Κουέστα , Έμαν και Τσιλιγγίρη και ενός επιθετικού κορυφής.

Κανείς, έπισης, δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο να αποκτηθεί παίκτης και σε άλλη θέση, αν βρεθεί κάποια εξαιρετική περίπτωση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ