Όταν στο «Metropolis» αποκάλυπταν ότι ο Κάκος παίρνει 7.000 ευρώ το μήνα στο OPEN!

Όταν στο «Metropolis» αποκάλυπταν ότι ο Κάκος παίρνει 7.000 ευρώ το μήνα στο OPEN!

Ο ραδιοφωνικός σταθμός «Metropolis 95,5» της Θεσσαλονίκης είχε αποκαλύψει πριν από περίπου έναν χρόνο ότι ο... εθελοντής τηλεκριτικός Τάσος Κάκος αμείβεται με 7.000 ευρώ από το OPEN. Πως το σχολίαζε τότε ο Παναγιώτης Βαρούχας.

Ένας μικρός χαμός έχει επικρατήσει από τα ξημερώματα της Δευτέρας και την λεκτική επίθεση που εξαπέλυσε στον τηλεοπτικό αέρα του OPEN ο Δημήτρης Μελισσανίδης κατά του τηλεκριτικού διαιτησίας, Τάσου Κάκου. Ο ισχυρός άντρας της Ένωσης με αφορμή το σχόλιο του πρώην διαιτητή, ότι η φάση του Αλμπάνη στην Λαμία δεν είναι πέναλτι, «στόλισε» τον Κάκο κατηγορώντας τον μεταξύ άλλων ότι πληρώνεται από τον ιδιοκτήτη του καναλιού και μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη.

Εκείνος απάντησε ότι δεν πληρώνεται άρα είναι… εθελοντής με τα ρεπορτάζ από την Θεσσαλονίκη όμως να τον διαψεύδουν πανηγυρικά. Στις 22.11.2018 συγκεκριμένα, ο Παναγιώτης Βαρούχας που σχολιάζει τις αμφισβητούμενες φάσεις στην ΕΡΤ και την «Αθλητική Κυριακή», είχε μιλήσει σε εκπομπή του ραδιοφωνικού σταθμού «Metropolis 95,5» της Θεσσαλονίκης και είχε κληθεί να σχολιάσει τον μηνιαίο μισθό των 7.000 ευρώ που θα λαμβάνει ο συνάδελφος του (ο οποίος μόλις είχε συμφωνήσει με το κανάλι του Σαββίδη), όπως αποκάλυπταν στον ραδιοφωνικό αέρα οι ρεπόρτερ του σταθμού. Κάτι που φυσικά αν αποδειχθεί ότι ισχύει θα πρόκειται για σκάνδαλο αφού ο Τάσος Κάκος είναι πυροσβέστης, άρα δημόσιος υπάλληλος και δεν μπορεί να παίρνει αμοιβή εκτός του δημοσίου.

Το ρεπορτάζ του κορυφαίου αθλητικού ραδιοφωνικού σταθμού της Θεσσαλονίκης στο ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ ξεκινούσε έτσι: «Ο Παναγιώτης Βαρούχας μίλησε στο Metropolis 95,5, στην εκπομπή ‘’Στη Σέντρα’’ και σχολίασε τη συμφωνία του Τάσου Κάκου με το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη, OPEN. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο βετεράνος διαιτητής θα αμείβεται με 7.000 ευρώ τον μήνα…»

Και ακολουθεί αναλυτικά η συνέντευξη του Παναγιώτη Βαρούχα:

Για τη συγκεκριμένη συμφωνία και για το αν θα ήθελε να είναι στη θέση του Τάσου Κάκου: «Δεν το ήθελα αυτό για πολλούς και διάφορους λόγους. Διότι το OPEN δεν παύει να είναι ένα κανάλι που το έχει ένας μεγαλομέτοχος μιας ομάδας. Όταν ήμουν στον ΣΚΑΙ είχα ακούσει πολλά και διάφορα. Στη προκειμένη περίπτωση λοιπόν πιστεύω ότι έκανα μία πολύ καλή κίνηση. Πολλοί δεν παύουν να λένε «κουβεντούλες» και αυτό δε μου αρέσει.

Για τη κόντρα της τηλεθέασης ανάμεσα στους δύο σχολιαστές: «Εγώ δεν το βλέπω σαν κόντρα, εγώ δεν ασχολούμαι με τηλεθεάσεις. Σημασία έχει να λέμε τη πραγματικότητα και να εκφράζουμε όλα αυτά που πρέπει. Έχω εμπιστοσύνη στον Τάσο, είναι ένα παιδί που δε νομίζω να μπει σε τέτοια διαδικασία».

Για τη συμφωνία των 7.000 ευρώ και για το αν έχει κάνει καλό ο σχολιασμός των επίμαχων φάσεων: «Στη προκειμένη περίπτωση είναι θέμα επιλογών. Δεν θα ήθελα να πάω. Όσο για τις αναλύσεις έχουν κάνει καλό σε πολλούς και εγώ βάζω όλες τις φάσεις, όχι μόνο εκείνες που θα σχολιαστούν αρνητικά ώστε να καλυφθούν όλοι».

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ