ΑΕΚ: Ραντεβού Μελισσανίδη-Ίβιτς για τα μεταγραφικά

ΑΕΚ: Ραντεβού Μελισσανίδη-Ίβιτς για τα μεταγραφικά

Στο τέλος της εβδομάδας η κρίσιμη συνάντηση Δημήτρη Μελισσανίδη και Ίλια Ίβιτς όπου θα καθοριστούν πολλά σχετικά με τα μεταγραφικά ενόψει Ιανουαρίου.

Το 2019 μας αποχαιρετά σε κάτι λιγότερο από μια εβδομάδα πλέον και με την έλευση του νέου έτους ξεκινά και η χειμερινή μεταγραφική περίοδος που θα είναι ιδιαίτερα κρίσιμη για την ΑΕΚ.

Τόσο στο θέμα της ενίσχυσης όσο και σε αυτό των πωλήσεων με τους Μπάρκα και Μάνταλο σε πρώτο πλάνο. Όλα αυτά, το μπάτζετ και το πως θα κινηθεί η Ένωση στο μεταγραφικό παζάρι θα συζητηθούν σε ραντεβού που θα έχει -όπως αναφέρει η «Live Sport»- στο τέλος της εβδομάδας ο Δημήτρης Μελισσανίδης με τον Ίλια Ίβιτς.

Ο τεχνικός διευθυντής των «κιτρινόμαυρων» έχει φυσικά ενημερώσει τον ισχυρό άνδρα της Ένωσης σχετικά ωστόσο σε αυτή τη συνάντηση αναμένεται να παρθούν οι οριστικές αποφάσεις.

Αποφάσεις κρίσιμες που θα καθορίσουν την επανεκκίνηση που θα επιχειρήσει να κάνει η ΑΕΚ, αρχής γενομένης από τον Ιανουάριο ώστε να διορθώσει τα «εγκλήματα» του προηγούμενου διαστήματος.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ