Ο Σάββας ούτε τα πόδια του μάζευε (και ευτυχώς) ούτε τα λόγια του!

Ο Σάββας ούτε τα πόδια του μάζευε (και ευτυχώς) ούτε τα λόγια του!

Ο κ. Αυγενάκης φαίνεται ότι δεν θέλει να γδαρθεί και να ματώσει όπως έκανε μέσα στα γήπεδα ο Σάββας. Διότι τον Σάββα βρέθηκαν πολλοί που τον είπαν μέτριο ποδοσφαιριστή, άτεχνο και σκληρό. Κανείς δεν τον είπε αδιάφορο, «ματιασμένο» και φοβισμένο...

Μόνο όσοι δεν ξέρουν τον Σαββα Παντελίδη μπορούν να τον παρεξηγήσουν για όσα είπε στην συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι του Ατρόμητου στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ. Μόνο όσοι δεν τον έχουν δει στα νιάτα του να παίζει μπάλα και να ματώνει χέρια, πόδια, κορμί με τις φανέλες της Προοδευτικής και της Δόξας Βύρωνα, μπορούν να θεωρούν ότι το παρατράβηξε ο προπονητής της ομάδας των Δυτικών Προαστίων.

Αυτοί και φυσικά εκείνοι που ενοχλήθηκαν στη συνέντευξη και επιχείρησαν να… διορθώσουν τον προπονητή. Όχι βέβαια για να υπερασπιστούν του παικτες του Ατρόμητου αλλά γιατί θεώρησαν ότι αυτά που είπε ο Σάββας μείωναν τη νίκη του ΠΑΟΚ. Έτσι θα είναι αν έτσι νομίζουν. Ο Παντελίδης όταν έπαιζε και τον βλέπαμε στα γήπεδα δεν άφηνε τίποτα όρθιο στο πέρασμά του. Δεν ήταν αντιαθλητικός, ήταν σκληρός.

Δεν χάριζε σε κανέναν αντίπαλο τίποτα ακόμα κι αν το αποτέλεσμα είχε διαμορφωθεί και το παιχνίδι είχε κριθεί. Πάλευε μέχρι ο διαιτητής να σφυρίξει τη λήξη. Κι από κίτρινες κάρτες άλλο τίποτα. Οσα είπε για το ματς της Τούμπας είναι αυτά που πίστευε. Δεν ήταν αβάντα για κανέναν αλλά ένα ηχηρό καμπανάκι για τους παίκτες του. Δικό του θέμα είναι να λύσει το πρόβλημα και για να το λύσει θα ψάξει να βρει που οφείλεται. Αυτοί που “πέσανε να τον φάνε” είναι αυτοί που δεν θέλουν να ακούνε όσα συζητάει ο κόσμος.

Είναι ανάμεσα σε αυτούς που έκαναν ότι δεν ήξεραν πως ο κόσμος το έχει τούμπανο ότι κάτι τρέχει με το ιδιοκτησιακό της Ξάνθης. Οτι οι αγκαλιές του Μπέου με τον Ιβάν Σαββίδη και οι εφτά δανεικοί δεν σημαίνουν απολύτως τίποτα. Ορισμένοι από αυτούς καμώνονται ότι έπεσαν από τα σύννεφα με τις δηλώσεις του Σάββα Παντελίδη.

Τώρα που αναδεικνύεται η μπόχα του πρωταθλήματος και αποδεικνύεται πως η εξυγίανση δεν ήταν παρά το πρόσχημα για την άλωσή του, πέφτουν οι μάσκες. Κι αλλάζει η συζήτηση. Πρώτα ήταν η εξυγίανση και οι Κυριακές που τάχα επιστρέφουν πίσω. Τώρα ποιός να μιλήσει για εξυγίανση και τι να πει. Έχει αλλάξει λοιπόν η επιχειρηματολογία. Τα επιχειρήματα είναι πιο απλά και κατανοητά.

«Ξεχάσατε τι κάνατε τόσα χρόνια», «όσα και να κάνουμε δεν φτάνουμε τα δικά σας», «κοίτα ποιός μιλάει» κι άλλα αποκαλυπτικά. Νομίζω, καλύτερα έτσι. Να ξέρουμε όλοι περί τίνος πρόκειται. Τέρμα τα παραμύθια. Μόνο που εδώ υπάρχει ένα θέμα. Η στάση της Πολιτείας. Η βουβαμάρα της. Η αμηχανία της. Η εκκωφαντική σιωπή του υφυπουργού Αθλητισμού κ.Αυγενάκη.

Αυτός έχει υποχρέωση να μεριμνήσει για την εφαρμογή του νόμου, την ουσιαστική διαφάνεια και ισονομία. Αλλά φαίνεται ότι δεν θέλει να γδαρθεί και να ματώσει όπως έκανε μέσα στα γήπεδα ο Σάββας. Διότι τον Σάββα βρέθηκαν πολλοί που τον είπαν μέτριο ποδοσφαιριστή, άτεχνο και σκληρό. Κανείς δεν τον είπε αδιάφορο, «ματιασμένο» και φοβισμένο…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ