Σέρβικα σενάρια για Πρίγιοβιτς και Ολυμπιακό

Σέρβικα σενάρια για Πρίγιοβιτς και Ολυμπιακό

Στη Σερβία έχουν κυκλοφορήσει διάφορα σενάρια που θέλουν τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς έτοιμο να αποχωρήσει από την Αλ Ιτιχάντ και να επιστρέψει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού.

O Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς αποχώρησε τον περασμένο Γενάρη για λογαριασμό της Αλ Ιτιχάντ από τον ΠΑΟΚ, όμως δεν έχει αποδώσει τα αναμενόμενα στον σύλλογο της Σαουδική Αραβίας.

Ο Σέρβος φέρεται να βρίσκεται κοντά στην πόρτα της εξόδου από την Αλ Ιτιχάντ και στη Σερβία κυκλοφορούν διάφορα σενάρια και φήμες που «μπλέκουν» τον πρώην επιθετικό του ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμένα, η πιθανή αποχώρηση του Πρίγιοβιτς έχει βάλει «φωτιά» στα σέρβικα ΜΜΕ, καθώς θεωρούν ότι είναι πιθανό ο Σέρβος στράικερ να επιστρέψει στην Ελλάδα, όμως όχι στον Δικέφαλο του βορρά αλλά τον Ολυμπιακό.

Πολλά δημοσιεύματα στο Βελιγράδι ειδικά κάνουν λόγο για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον πρώην επιθετικό του ΠΑΟΚ, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως οι δυο πλευρές είναι πολύ κοντά στο deal.

Οι Σέρβοι δεν έχουν διασταυρώσει με δικές τους πηγές τη συγκεκριμένη πληροφορία, αλλά έχουν αναδημοσιεύσει την είδηση που έχει κυκλοφορήσει σε όλα σχεδόν τα ΜΜΕ της χώρας. Ο Πρίγιοβιτς είναι πολύ πιθανό να ολοκληρώσει την καριέρα του στη Σαουδική Αραβία πρόωρα και ο Ολυμπιακός φαντάζει τη δεδομένη στιγμή ως φαβορί σύμφωνα πάντα με τους Σέρβους.

telegraf.rs

sport.blic.rs

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ