To top 10 των Tweets του ΠΑΟΚ για το 2019 (pics & vids)

To top 10 των Tweets του ΠΑΟΚ για το 2019 (pics & vids)

Ο ΠΑΟΚ είναι ιδιαίτερα δραστήριος στα social media και η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ έκανε μια σούμα των κορυφαίων της Tweets για το 2019.

Ο ΠΑΟΚ αντιλαμβανόμενος τις ανάγκες της εποχής δίνει μεγάλη σημασία στα social media όπου είναι ιδιαίτερα ενεργός και δραστήριος. Λίγο πριν μας αποχαιρετήσει το 2019 η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ συγκέντρωσε τα δέκα κορυφαία Tweets και τα παρουσίασε μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της.

Αναλυτικά:

Δεν έχει το φαίνεσθαι του Instagram ή τη μαζικότητα του Facebook, αλλά έχει χαρακτήρα, χιούμορ και ταγμένο, ιδιαίτερο κοινό. Είναι άμεσο και μπορεί να γίνει καυστικό. Είναι τo Twitter κι αυτά είναι τα κορυφαία tweets του ΠΑΟΚ για το 2019.

Σ’ένα μέσο όπου ο… χαβαλές και το χιούμορ αποτελούν το βασικό συστατικό, ότι η πρωτιά ανήκει σ’ένα ανθρώπινο tweet είναι η μεγαλύτερη κατάκτηση. Και ξεπέρασε και την πραγματική κατάκτηση του πρωταθλήματος. Όπως την προσπέρασε κι ο ΠΣΑΤ (sorry).

Οι μικρές κινήσεις είναι αυτές που κάνουν τη διαφορά, άλλωστε. Κι εδώ όπως και στη δεκάδα του Instagram ξεχωρίζουν οι αγώνες με τον Άγιαξ και το πρωτάθλημα. Guest star ο αγαπημένος μας Τσούμπα Άκπομ που λίγο τον τρολάραμε. Με αγάπη…

10) Shoes for MD

Οι προκλήσεις μας αρέσουν πολύ, ειδικά όταν είναι για καλό σκοπό. Η ανταπόκρισή μας ήταν άμεση στο κάλεσμα της Ρίζερσπορ, όπως και η δική σας!

9) Όταν κάνεις σχεδόν το απόλυτο…

Το 2019 πετύχαμε πολλά. Πάρα πολλά. Δυστυχώς δεν πετύχαμε όλα όσα θέλαμε. Κι ο ΠΣΑΤ συμφώνησε με αυτή την άποψη. Ίσως τα καταφέρουμε του χρόνου.

8) The road to glory

Ένα βίντεο με τις κομβικές στιγμές στην πορεία μας για το αήττητο πρωτάθλημα, με τις μικρές και μεγάλες στιγμές των The Invincibles!

7) No more Failebretations

Τον τρολάραμε. Πολύ! Μας τρόλαρε κι αυτός! Αλλά κόντρα στον Άγιαξ, όπως λένε και στο χωριό του: Nailed it!

6) Stoch is back

H επιστροφή ενός αγαπημένου παιδιού της εξέδρας συνδυάστηκε με ένα ξεχωριστό βίντεο. Τα likes και τα RTs έπεσαν βροχή όπως ήταν αναμενόμενο.

5) Η μαγική σεζόν του Άκπομ

Το μαγικό ταξίδι του Τσούμπα Άκπομ στην πρώτη του σεζόν με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

4) Απευθείας ανάθεση

Ε ναι ρε παιδιά! Μην το κουράζουμε!

3) Η φλόγα καίει εδώ και 93 χρόνια

Το ανατριχιαστικό σκηνικό που στήθηκε από τους φίλους του Δικεφάλου, μία ημέρα πριν την κατάκτηση του πρωταθλήματος, έκανε τον γύρο του κόσμου μέσω Twitter.

2) Greek Champions 2018-19

Δεν χρειάζεται να πούμε κάτι εδώ. Πάμε παρακάτω…

1) Stay strong Appie

Η οικογένεια του ΠΑΟΚ δεν ξεχνά αυτούς που δοκιμάζονται. Στις αναμετρήσεις με τον Άγιαξ το καλοκαίρι κάποιος έλειπε. Για εμάς όμως ήταν σαν να ήταν εκεί και να στεκόταν απέναντί μας. Stay strong Appie!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ