«H… διπλή ζωή του Άγγελου Χαριστέα»

«H… διπλή ζωή του Άγγελου Χαριστέα»

Αφιέρωμα γερμανικής ιστοσελίδας στον αθλητικό διευθυντή της ΠΑΕ Άρης, με αναφορά στην ποδοσφαιρική και την πολιτική του καριέρα.

Συνέντευξη παραχώρησε σε αθλητική ιστοσελίδα της Γερμανίας ο Άγγελος Χαριστέας, μιλώντας με την ιδιότητα του παλιού ποδοσφαιριστή της Βέρντερ για τη νέα του ζωή στη Θεσσαλονίκη.

Η deichstube.de, που καλύπτει το ρεπορτάζ της ομάδας της Βρέμης, φιλοξενεί εκτενές δημοσίευμα αφιερωμένο στον νυν αθλητικό διευθυντή της ΠΑΕ Άρης, στο οποίο αναφέρεται τόσο στα καθήκοντά του στην ομάδα αλλά και στην κάθοδό του στην πολιτική.

«Η ζωή μου δεν είναι ήσυχη. Έχω λιγότερο χρόνο για την οικογένειά μου», αναφέρει για τη θέση του περιφερειακού συμβούλου Κεντρικής Μακεδονίας που πλέον κατέχει και συμπληρώνει: «Θέλω να συνεχίσω στην πολιτική. Έχω ακόμα πολλά να μάθω, γιατί η πολιτική είναι πολύ διαφορετική από το ποδόσφαιρο».

Ο Χαριστέας είναι κάτοχος διπλώματος UEFA B, για το οποίο σχολιάζει: «Πάντα ήθελα να μείνω στο ποδόσφαιρο. Θέλω να έχω όλα τα διπλώματα, αυτό είναι σημαντικό για έναν αθλητικό διευθυντή». Αναφορά γίνεται και στον Άρη ως παραδοσιακό σύλλογο με πολλούς νέους παίκτες και στην παρουσία του Μίχαελ Ένινγκ στον πάγκο του, με τον οποίο ο Χαριστέας είχε συνεργαστεί ως ποδοσφαιριστής στη Νυρεμβέργη, με τον ίδιο να λέει χιουμοριστικά: «Τώρα εγώ είμαι το αφεντικό του».

Για το γκολ του στον τελικό με την Πορτογαλία, που χάρισε στην Ελλάδα το Euro 2004, ο πρώην επιθετικός δηλώνει πως δεν θα ξεχάσει ποτέ τη μέρα εκείνη, καθώς ήταν μια «απίστευτη ιστορία για το ελληνικό ποδόσφαιρο», όπως χαρακτηριστικά σημειώνει.

Το άρθρο κλείνει με μια αναδρομή στην καριέρα του στη Βέρντερ, ενώ τονίζεται και η εξαιρετική σχέση που διατηρεί με τον Ότο Ρεχάγκελ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ