Ολυμπιακός: Ο Λάζαρος, η πρώτη και καλύτερη μεταγραφή

Ολυμπιακός: Ο Λάζαρος, η πρώτη και καλύτερη μεταγραφή

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος επέστρεψε για τα καλά και στις «μάχες» του Ιανουαρίου θα αποτελέσει ένα από τα βασικά νέα «όπλα» του Μαρτίνς.

Στον Βόλο, στο ματς που η… εξυγίανση «ξεγυμνώθηκε» με την αντίστροφη μέτρηση για αυτή να έχει ξεκινήσει, πραγματοποίησε την επιστροφή του. Δώδεκα λεπτά συν τις καθυστερήσεις. Μετά από μήνες υπομονής, δουλειάς και προσμονής. Μετά από εκείνο το «καταραμένο» για αυτόν ματς απέναντι στην ΑΕΚ που ήρθε ο σοβαρός τραυματισμός που τον ανάγκασε να μείνει εκτός δράσης για τόσο πολύ καιρό. Αναγκάζοντας τον Ολυμπιακό να στερηθεί τις υπηρεσίες ενός πολύτιμου ποδοσφαιριστή του.

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, περί ου ο λόγος, επέστρεψε στο κατάλληλο διάστημα για τον Ολυμπιακό. Γερός ξανά, έτοιμος με την κλάση του και την εμπειρία του να δώσει λύσεις στον Πέδρο Μαρτίνς.

Να ηγηθεί με την ισχυρή του προσωπικότητα και την «δίψα» του για να πετύχει με την ομάδα της καρδιάς του. Τον Ολυμπιακό του.

Έναν Ολυμπιακό που με το «έτσι θέλω» των… εξυγιαντών θα μπει στο 2020 στο -2 από τον ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα συνεχίζοντας μια «μάχη» απέναντι σε όλους. Τι θα συμβεί βεβαίως μέσα στο 2020 με την αποχή των διαιτητών αλλά κυρίως μετά το ξεμπρόστιασμα της ΦΙΦΑ/ΟΥΕΦΑ για το «σύστημα» που κάνει ότι μπορεί για να πάρει απ τον Ολυμπιακό αυτό που του ανήκει, θα το μάθουμε προσεχώς.

Ο Ολυμπιακός είναι υποχρεωμένος να παλέψει κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες. Να συνεχίσει να μάχεται με όλες του τις δυνάμεις.

Ο Πέδρο Μαρτίνς από αύριο θα έχει ξανά στην προπόνηση τους παίκτες του. Με απουσίες σημαντικές. Τον τραυματία Γκιγιέρμε που υπολογίζεται πως θα επιστρέψει πάνω-κάτω στα τέλη Ιανουαρίου. Τον τραυματία Σουντανί που υπολογίζεται πως θα είναι έτοιμος την πρώτη εβδομάδα του νέου έτους. Τον επίσης τραυματία Μπρούνο που χάνει όλο τον Ιανουάριο, άτυχος ο Βραζιλιάνος, εκεί που μπήκε για τα καλά στην ομάδα, αναγκάζεται να μείνει εκτός.

Σε αυτή την δύσκολη στιγμή έρχεται η πολύτιμη προσθήκη του Λάζαρου. Της πρώτης και καλύτερης μεταγραφής του Ιανουαρίου για τον Ολυμπιακό. Στον Βόλο ο Λάζαρος πρόλαβε να ξεχωρίσει παίζοντας στα τελευταία λεπτά ενός αγώνα, που έτσι και αλλιώς θα μείνει στην ιστορία.

Στον δύσκολο και «γεμάτο» Ιανουάριο ο Λάζαρος θα είναι στην πρώτη γραμμή. Βασική επιλογή του Πέδρο Μαρτίνς. Η φυσιογνωμία του Ολυμπιακού στην πιο δύσκολη στιγμή της «μάχης».

Σε ένα πρωτάθλημα που είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει την επόμενη εβδομάδα με ντέρμπι κόντρα στον ΠΑΟ στο άδειο λόγω τιμωρίας Καραϊσκάκη. Και που, υποτίθεται, πως οι διαιτητές θα κάνουν αποχή. Στην αρχή έκαναν μόνο στην Σούπερ Λιγκ, όταν κατάλαβαν πως υπήρχε περίπτωση να γίνει με κόσμο το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη έβαλαν και το Κύπελλο μέσα. Για σιγουριά.

Τώρα το ερώτημα είναι αν η… εξυγίανση θέλει να συνεχιστεί κανονικά το πρωτάθλημα ή όχι. Νομίζω πως δεν θέλει διακοπή, άρα σκεφτείτε τι θα γίνει τελικά με την… αποχή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ