Πάει Τόκιο ο Αουγκούστο: Στην αποστολή της Βραζιλίας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Πάει Τόκιο ο Αουγκούστο: Στην αποστολή της Βραζιλίας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Ο Ντάγκλας Αουγκούστο είναι στην τελική 23αδα της Βραζιλίας που θα δώσει προκριματικά για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το καλοκαίρι.

Το όνειρό του πραγματικότητα θα κάνει ο Ντάγκλας Αουγκούστο καθώς ο ομοσπονδιακός προπονητής της Ολυμπιακής ομάδας της Βραζιλίας, Αντρέ Ζαρντίν, τον συμπεριέλαβε στην τελική 23αδα για το Τόκιο.

Ο μέσος του ΠΑΟΚ θα πρέπει μάλιστα στις 3 Ιανουαρίου να βρίσκεται στην στην Τερεσόπολις του Ρίο Ντε Τζανέιρο όπου η ομάδα του θα ξεκινήσει προετοιμασία κι αυτό σημαίνει ότι δεν θα είναι στη διάθεση του Αμπέλ Φερέιρα για ολόκληρο τον Ιανουάριο.

Η Βραζιλία θα δώσει προκριματικά για να πάρει το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς με τα ματς αυτά να διεξάγονται στην Κολομβία, όπου η «Σελεσάο» θα αντιμετωπίσει το Περού (19/1), την Ουρουγουάη (22/1), τη Βολιβία (28/1) και την Παραγουάη (31/1). Την πρόκριση θα πάρουν οι δύο πρώτες ομάδες από τον όμιλο.

Αναλυτικά το τελικό ρόστερ της Ολυμπιακής ομάδας της Βραζιλίας:

Τερματοφύλακες: Κλέιτον (Ατλέτικο Μινέιρο), Ιβάν (Πόντε Πρέτα), Φελίπε (Γκρέμιο)

Πλάγιοι μπακ: Ντοντο (Σαχτάρ Ντόνετσκ), Γκούγκα (Ατλέτικο Μινέιρο), Αϊρτον Λούκας (Σπαρτάκ Μόσχας), Ενρίκε (Φλουμινένσε).

Κεντρικοί αμυντικοί: Νίνο (Φλουμινένσε), Ιμπάνεζ (Αταλάντα), Ρόμπσον Μπαμπού (Ατλέτικο Παραναένσε), Γουάλσε (Σάο Πάουλο).

Μέσοι: Μπρούνο Γκιμαράες (Ατλέτικο Παρανά), Ντόουγκλας Αουγκούστο (ΠΑΟΚ), Ιγκός Γκόμες (Σάο Πάολο), Ματέους Ενρίκε (Γκρέμιο), Ρέινιρ Καρβάλιο (Φλαμένγκο).

Επιθετικοί: Άντονι (Σάο Πάουλο), Μπρούνο Ταμπάτα (Πορτιμονένσε), Ματέους Κούνια (Λειψία), Παουλίνιο (Μπάγερ Λεβερκούζεν), Πεντρίνιο (Κορίνθιανς), Πέπε (Γκρέμιο), Γιούρι Αλμπέρτο (Σάντος)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ