O ΠΑΟΚ βάζει «φρένο» στο όνειρο του Αουγκούστο για την Εθνική Βραζιλίας

O ΠΑΟΚ βάζει «φρένο» στο όνειρο του Αουγκούστο για την Εθνική Βραζιλίας

Ο Ντάγκλας Αουγκούστο κλήθηκε στην Εθνική Βραζιλίας για το προολυμπιακό τουρνουά, αλλά τα 10 ματς που θα έχανε με τον ΠΑΟΚ για πρωτάθλημα και κύπελλο, οδήγησε τους διοικούντες στην απόφαση να τον κρατήσουν στη Θεσσαλονίκη, μιας και οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας έχουν προτεραιότητα.

Ο Ντάγκλας Αουγκούστο πρωτίστως και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δευτερευόντως, δέχθηκαν την ύψιστη τιμή, που είναι η κλήση του ποδοσφαιριστή στην 23άδα της Εθνικής Βραζιλίας, για το προολυμπιακό τουρνουά του Τόκιο.

Ο Δικέφαλος όμως φαίνεται ότι θα κρατήσει στο… συρτάρι το χαρτί της κλήσης, μιας και απαντά αρνητικά στην κλήση της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Βραζιλίας για τον Ντούγκλας Αουγκούστο.

Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή. Το μεσημέρι του Σαββάτου έγινε γνωστό πως η Εθνική Βραζιλίας έχει στην αποστολή της τον Ντάγκλας Αουγκούστο για το προολυμπιακό τουρνουά το οποίο θ’ αρχίσει στις 18 Ιανουαρίου, αλλά ο μέσος του ΠΑΟΚ θα άρχιζε την προετοιμασία από τις 3 Ιανουαρίου.

Συνολικά ο Αουγκούστο θα έχανε περισσότερο από μήνα και περίπου 10 επίσημα ματς της ομάδας του (8 για το πρωτάθλημα και 2 για το κύπελλο).

Από τον Δικέφαλο τόνιζαν πως η πρόσκληση του 22χρονου από την Εθνική Βραζιλίας είναι άκρως τιμητική κι ενδεικτική της αξίας του, ωστόσο το συμφέρον του συλλόγου και οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας, έχουν προτεραιότητα, απαντώντας αρνητικά.

Ο ΠΑΟΚ πάντως έχει το δικαίωμα να προχωρήσει σε αυτή την κίνηση, καθώς το προολυμπιακό τουρνουά για το οποίο έχει κληθεί ο Βραζιλιάνος μέσος δεν περιλαμβάνεται στο επίσημο καλεντάρι της FIFA και έτσι είναι στη διακριτική ευχέρεια των ομάδων να επιτρέψουν στους ποδοσφαιριστές τους να συμμετέχουν σε αυτό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ