ΠΑΟΚ: Κίτρινος… πυρετός για Ακπομ και Μπίσεσβαρ

ΠΑΟΚ: Κίτρινος… πυρετός για Ακπομ και Μπίσεσβαρ

Οι δύο ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ βρίσκονται στο όριο των τεσσάρων κίτρινων καρτών και αν πάρουν μία ακόμα θα δεχθούν ποινή μιας αγωνιστικής.

Ιδιαίτερα προσεκτικοί θα πρέπει να είναι στα επόμενα παιχνίδια του ΠΑΟΚ οι Τσούμπα Ακπομ και Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, καθώς οι δύο παίκτες του Δικεφάλου βρίσκονται στο όριο των τεσσάρων καρτών και αν πάρουν μία ακόμα θα δεχθούν ποινή μιας αγωνιστικής.

Υπενθυμίζουμε ότι στην πρώτη αγωνιστική του νέου χρόνου (17η) ο ΠΑΟΚ θα παίξει στο Κλεάνθης Βικελίδης απέναντι στον Αρη (4/1, 19:30), ενώ την 18η αγωνιστική θα υποδεχθεί την ΑΕΚ στην Τούμπα και την 19η θα αντιμετωπίσει τον Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι Ντόουγκλας Αουγκούστο και Δημήτρης Γιαννούλης έχουν ήδη αντικρίσει τέσσερις κίτρινες κάρτες στη φετινή σεζόν. Ο Βραζιλιάνος χαφ έχει εκτίσει την ποινή του, ενώ ο Έλληνας μπακ θα την εκτίσει στα πρώτα παιχνίδια του νέου χρόνου.

Ο Ακπομ μέχρι στιγμής φέτος έχει πραγματοποιήσει 14 συμμετοχές και έχει 4 γκολ, ενώ ο Μπίσεσβαρ έχει παίξει σε 14 παιχνίδια, έχοντας 1 γκολ και 3 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ