Ο Μπάρμπα και το ελληνικό παρελθόν του

Ο Μπάρμπα και το ελληνικό παρελθόν του

Η ΑΕΚ θέλει τον 26χρονο Ιταλό στόπερ Φεντερίκο Μπάρμπα, αλλά δεν είναι η πρώτη ελληνική ομάδα που ενδιαφέρθηκε για τον ποδοσφαιριστή...

Ο Φεντερίκο Μπάρμπα εμφανίζεται ως ο διακαής πόθος των ανθρώπων της ΑΕΚ για το κέντρο της άμυνας. Ωστόσο, ο 26χρονος στόπερ έχει ακούσει ξανά για την Ελλάδα στο παρελθόν… Όχι για την Ένωση, αλλά για έναν από τους βασικούς ανταγωνιστές της, τον Παναθηναϊκό!

Ήταν Ιούνιος του 2016, όταν ο Αντρέα Στραματσόνι είχε βαλθεί να φέρει όλη την Serie A στο «Γεώργιος Καλαφάτης». Ο «Στράμα» έψαχνε έναν αριστεροπόδαρο και υψηλόσωμο στόπερ και προτού καταλήξει στον (δεξιοπόδαρο!) Ιβάν Ιβανόφ, είχε ασχοληθεί με ένα δικό του παιδί, τον Φεντερίκο Μπάρμπα!

Πριν 3,5 χρόνια, ο Μπάρμπα άνηκε στο δυναμικό της Έμπολι και είχε επιστρέψει από έναν αποτυχημένο δανεισμό στη Στουτγάρδη. Ο Στραματσόνι ήξερε καλά τον Μπάρμπα, αφού είχαν συνεργαστεί στις ακαδημίες της Ρόμα και το 2012 ο ποδοσφαιριστής είχε αναδειχτεί κορυφαίος αμυντικός στην ηλικία του πανιταλικά!

Ο Στραματσόνι το προσπάθησε πολύ για τον Μπάρμπα, αλλά δεν είχε το μπάτζετ για να τον αγοράσει. Η Έμπολι ζητούσε 500.000 ευρώ και ο Παναθηναϊκός έδινε μέχρι 300.000 ευρώ. Εν τέλει, ο Ιταλός προπονητής στράφηκε στον Ιβανόφ, ο οποίος αποκτήθηκε έναντι 260.000 ευρώ…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ