Άρης: Να φωνάξει και να δείξει έτοιμος

Άρης: Να φωνάξει και να δείξει έτοιμος

Ο Άρης πρέπει να μπει σοβαρός, αποφασισμένος και ενισχυμένος στην πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος και ο Μίχαελ Ένινγκ με τους παίκτες να ανταποκριθούν.

Οι ποδοσφαιριστές του Άρη επέστρεψαν στις προπονήσεις και ξεκίνησαν τη προετοιμασία για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, το οποίο όμως δεν γνωρίζουν αν θα γίνει το Σαββατο, όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο.

Ανεξάρτητα, βέβαια, από τα όσα …όμορφα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ο Άρης οφείλει να μπει με το δεξί στο νέο χρόνο και να αφήσει πίσω τις οποίες αδυναμίες του. Να είναι σοβαρός, αποφασισμένος και ενισχυμένος.

Η ομάδα έχει ξεκάθαρα αδικήσει τον εαυτό της και έχει αδικηθεί από διαιτητικες αποφάσεις στα μέχρι τώρα παιχνίδια. Είναι στο χέρι όσων είναι στον οργανισμό που λέγεται Άρης να διορθώσουν τα προαναφερθέντα.

Οι παίκτες και ο προπονητής στο αγωνιστικό κομμάτι και η διοίκηση στο να προστατέψει τον Άρη από την αντιμετώπιση που τυγχάνει σε αρκετές αναμετρήσεις.

Με βάση το υλικό που έχει, ο Άρης θα έπρεπε να ήταν αυτή τη στιγμή στη τρίτη θέση της βαθμολογίας και να έχει εξασφαλίσει την είσοδο του στα πλέι οφ. Αυτό θα γίνει αν έστω και τώρα διορθώσει τα λάθη του.

Εκτός από τις αποδεσμεύσεις, η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση σε συγκεκριμένες θέσεις και όπως αναφέρουν αυτοί που έχουν στα χέρια τους τις τύχες του ποδοσφαιρικού τμήματος, αυτό θα γίνει.

Η απόκτηση του Ντουρμισάι με ελεύθερη μεταγραφή είναι μια πολύ καλή αρχή. Ένας παίκτης εξελίξιμος, που μπορεί να βοηθήσει σε δύο θέσεις και όχι μόνο στη κορυφή της επίθεσης. Θα τα πούμε, όμως, αναλυτικά για τη συγκεκριμένη κίνηση μετά την επίσημη ανακοίνωση της μεταγραφής.

Μπαίνουμε, πλέον, στη πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Αυτό που πρέπει να να γίνει βίωμα σε προπονητή και παίκτες είναι οτι πλέον είναι πολυ λίγα τα παιχνίδια και δεν υπάρχουν περιθώρια για απώλειες.

Κάθε αγωνιστική που περνάει θα είναι καθοριστική για την επίτευξη των στόχων της ομάδας. Που για να μη ξεχνιόμαστε, είναι να τερματίσει όσο το δυνατόν πιο ψηλά μέσω των πλέι οφ και να κατακτήσει το κύπελλο.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ