Η αποχή των διαιτητών στην ατζέντα  της Superleague

Η αποχή των διαιτητών στην ατζέντα της Superleague

Συνεδριάζει τη Δευτέρα το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνεταιρισμού για να καθορίσει τις κινήσεις του απέναντι στην αναβολή των προσεχών αγωνιστικών.

Περισσότερο προς αναβολή παρά προς την πραγματοποίηση της οδεύει η 17η αγωνιστική της Superleague, μετά το ομαδικό κώλυμα που δήλωσαν οι διαιτητές και οι βοηθοί. Πρακτικά, η ΚΕΔ του Μέλο Περέιρα ξέμεινε από ανθρώπινο δυναμικό για τους ορισμούς στις διαιτητικές τετράδες και στο VAR.

Πλέον, αναμένεται με ενδιαφέρον η αντίδραση της Superleague στις εξελίξεις. Σήμερα στις 13:30 θα συνεδριάσει το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνεταιρισμού και θα συζητηθούν οι πιθανές λύσεις. Το πρόγραμμα του πρωταθλήματος θα συμπιεστεί πάρα πολύ εφόσον αναβληθούν οι δύο αγωνιστικές, ενώ χρονικά θα μετατεθούν και τα πρώτα ματς της φάσης των «16» του Κυπέλλου.

Θεωρείται βέβαιο ότι κάποιες ΠΑΕ θα προτείνουν την προσφυγή στη νομικό οδό κατά των διαιτητών, ωστόσο αυτό ενδέχεται να επιβαρύνει την κατάσταση. Σε κάθε περίπτωση, έχει ανακύψει ένα σοβαρό πρόβλημα για τη Superleague η οποία πρέπει να καθορίσει τις περαιτέρω κινήσεις της.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ