Ο Ολυμπιακός βλέπει ζεστά τον Ιγκόρ Σίλβα

Ο Ολυμπιακός βλέπει ζεστά τον Ιγκόρ Σίλβα

Ο Ολυμπιακός κινείται για την απόκτηση ενός δεξιού μπακ και πρώτος στη μεταγραφική λίστα του είναι ο Ιγκόρ Σίλβα του Αστέρα Τρίπολης.

Το ρόδι στην παρούσα μεταγραφική περίοδο αναμένεται να σπάσει σύντομα ο Ολυμπιακός ο οποίος εξετάζει την περίπτωση του Βραζιλιάνου μέσου του Αστέρα Τρίπολης Ιγκόρ Σίλβα ντε Αλμέιδα.

Με τον Κροάτη αμυντικό, Χρβόγε Μίλιτς να αναζητά ήδη τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, αφού ο Τάκης Λεμονής δεν τον υπολογίζει, ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για τον άσο που θα αναπληρώσει το κενό του στο αριστερό άκρο της άμυνας για να μην πέσει όλο το βάρος στον Λεονάρντο Κούτρη. Πληροφορίες, ωστόσο, τον θέλουν να είναι σε αναζήτηση και δεξιού μπακ, πράγμα που σημαίνει ότι ο Ντιόγκο Φιγκέιρας θα αποχωρήσει κι αυτός από το Λιμάνι.

Ο νεαρός μπακ, γεννήθηκε στις 21 Αυγούστου του 1996 στο Ρίο Ντε Τζανέιρο. Το καλοκαίρι του 2016, έχοντας αγωνιστεί ένα χρόνο ως δανεικός στην Κ20 του Αστέρα Τρίπολη, έπεισε τους Αρκάδες να ενεργοποιήσουν την οψιόν αγοράς του αποκτώντας τον για τα επόμενα 5 χρόνια! Ενώ στις 3 Φεβρουαρίου του 2016 μέτρησε και μία συμμετοχή στο Κύπελλο Ελλάδας με την μεγάλη ομάδα, κόντρα στον Ολυμπιακό (1-1). Τα δικαιώματά του ανήκαν στην Κομερσιάλ όπου κι έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα.

Πιο αναλυτικά οι αριθμοί του:

2015 Κομερσιάλ: 9 αγώνες

2015-2016 Αστέρας Τρίπολης (Κ20): 24 αγώνες – 11 γκολ

2016-2017 Αστέρας Τρίπολης: 15 συμμετοχές στο Πρωτάθλημα – 1 γκολ και 1 ασίστ
και 4 συμμετοχές στο Κύπελλο

2017-2018 Αστέρας Τρίπολης: 11 συμμετοχές στο Πρωτάθλημα και 2 στο Κύπελλο, όπου μοίρασε και μία ασίστ

Συνολικά, στη μέχρι τώρα καριέρα του (σε Κομερσιάλ και Αστέρα Τρίπολης), έχει στην πλάτη του 35 συμμετοχές (24 στη βασική ενδεκάδα) και μετράει ένα τέρμα. Επιπλέον έχει «κιτρινιστεί» μόλις 5 φορές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ