Πιέζει την Μπράγκα ο Χασάν για να επιστρέψει στον Ολυμπιακό

Πιέζει την Μπράγκα ο Χασάν για να επιστρέψει στον Ολυμπιακό

Ο Αχμέντ Χασάν απουσιάζει από τις τελευταίες προπονήσεις της Μπράγκα, καθώς φέρεται να επιθυμεί την επιστροφή του στον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε αναζήτηση ενός ποδοσφαιριστή που θα πλαισιώσει στην επίθεση το πολυβόλο Γιουσέφ Ελ Αραμπί και τον Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο και θα έχει το εύκολο γκολ, προκειμένου να δώσει έξτρα λύσεις και βάθος στον Πέδρο Μαρτίνς.

Μια από τις περιπτώσεις αυτές είναι και ο Αχμέντ Χασάν, ο οποίος αποτελεί ένα από τα αγαπημένα παιδιά του Πορτογάλου τεχνικού, ενώ έδωσε κι αρκετές λύσεις την περασμένη σεζόν με τα τέρματα που σημείωσε.

Ο Αιγύπτιος επιθετικός μοιάζει μια εξαιρετική επιλογή και ταυτόχρονα αρκετά εφικτή, ειδικά από τη στιγμή που δημοσιεύματα αναφέρουν ότι οι σχέσεις του οδεύουν στα άκρα με την Μπράγκα. Συγκεκριμένα, ο Χασάν απουσιάζει εδώ και μέρες με άδεια από τις προπονήσεις της Μπράγκα και στην Πορτογαλία αναφέρουν πως επιθυμεί να αποχωρήσει για να επιστρέψει στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό.

Η αλήθεια είναι πως δεν έχει εμφανιστεί στις προπονήσεις το τελευταίο διάστημα, αλλά αναμένεται με την επιστροφή του να έχει ραντεβού με τον νέο τεχνικό, Ρούμπεν Αμορίμ για να συζητήσουν για το μέλλον του.
Ο ίδιος φέρεται να επιθυμεί να γυρίσει στον Ολυμπιακό, ενώ η Μπράγκα αν αποφασίσει να τον παραχωρήσει θα το κάνει με ένα ποσό της τάξεως του 1 εκατ. ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι ερυθρόλευκοι κοιτάζουν όλα τα δεδομένα και η αλήθεια είναι ότι έχει να αγωνιστεί από τα μέσα Οκτώβρη, ενώ έχει περάσει κι έναν τραυματισμό. Από την άλλη θα χρειαστεί πολύ λιγότερο χρόνο προσαρμογής, αφού ήταν για έναν χρόνο στο Ρέντη, ενώ στα θετικά είναι φυσικά και η καλή σχέση που έχει με τα αντίπαλα δίχτυα, όπως αποδείχτηκε και πέρσι..

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ