Τέλος ο Φεράντο από τον Βόλο λόγω προβλήματος υγείας

Τέλος ο Φεράντο από τον Βόλο λόγω προβλήματος υγείας

Ο Χουάν Φεράντο αναμένεται να λύσει το συμβόλαιό του με τον Βόλο, καθώς το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, δεν καθιστά εφικτή την παρουσία του στον πάγκο της ομάδας.

Ο Χουάν Φεράντο αναμένεται να κλείσει και επίσημα το επιτυχημένο του έργο στον Βόλο, καθώς το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, δεν τον αφήνει να καθίσει στον πάγκο της ομάδας τους επόμενους τρεις μήνες.

Συγκεκριμένα, ο Ισπανός τεχνικός είχε υποστεί τις προηγούμενες εβδομάδες μια μόλυνση στο μάτι και βρισκόταν στο νοσοκομείο, προκειμένου να ακολουθήσει θεραπευτική αγωγή.

Ο 38χρονος τεχνικός δεν βρέθηκε στον πάγκο της ομάδας στα ματς με Πανιώνιο, Άρη και Ολυμπιακό, ενώ την καθοδήγηση της ομάδας είχε αναλάβει ο άμεσος συνεργάτης του στην τεχνική ηγεσία και συμπατριώτης του Βίκτορ Μπασάντρε.

Το πρωί της Τρίτης ο Φεράντο πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο μετά την περιπέτεια που είχε, αλλά οι γιατροί του ξεκαθάρισαν ότι θα είναι δυνατό να προπονήσει ξανά σε δύο μήνες.

Ο Ισπανός μίλησε με τον πρόεδρο της ομάδας της Μαγνησίας, Αχιλλέα Μπέο και του μετέφερε τα όσα του είπαν στο νοσοκομείο, αλλά παρά τις διαβεβαιώσεις (ότι μπορούσε να τον περιμένει) που πήρε από τον ισχυρό άνδρα του Βόλου, έκρινε ότι είναι καλύτερο να αποχωρήσει για να διευκολύνει και τις δύο πλευρές.

Η απόφαση είναι ειλημμένη κάτι που σημαίνει ότι ο Φεράντο θα αποχωρήσει από την Ελλάδα και τον Βόλο έπειτα από 2,5 επιτυχημένα χρόνια, ανεβάζοντας την τοπική ομάδα από τα «αλώνια» της Γ’ Εθνικής στα «σαλόνια» της Super League 1.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ