Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Με επιστολή αναμένεται να απαντήσει ο Αλαφούζος στην άρνηση των παικτών του ΠΑΟ για τις μειώσεις.
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Καρυπίδης: «Το 2020 θα κάνουμε ακόμα ένα βήμα μπροστά»

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Άρης, Θεόδωρος Καρυπίδης, μέσω γραπτής του δήλωσης, έκανε τον απολογισμό του 2019, στέλνοντας μήνυμα ενότητας για το νέο έτος.

Καρυπίδης: «Το 2020 θα κάνουμε ακόμα ένα βήμα μπροστά» | to10.gr

Τις ευχές του για την νέα χρονιά που έρχεται έκανε ο πρόεδρος του Άρη, Θεόδωρος Καρυπίδης, προχωρώντας παράλληλα και στην ανασκόπηση του έτους που πέρασε, τονίζοντας ότι η ομάδα επέστρεψε στον φυσικό της χώρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αναλυτικά η δήλωση του προέδρου της ΠΑΕ ΑΡΗΣ:

«Το 2019, που μας αποχαιρετά σε λίγες ώρες, ήταν χρονιά-σταθμός στη νεότερη ιστορία του ΑΡΗ. Ήταν η χρονιά της επιστροφής στο φυσικό του χώρο και πετύχαμε, μάλιστα, αυτό να συνδυαστεί με την συμμετοχή μας στο Europa League.

Η επιτυχία δεν ήταν ούτε αυτονόητη, ούτε δεδομένη. Δουλέψαμε σκληρά και μεθοδικά, με ομόνοια και τα καταφέραμε. Όλοι μαζί. Διοίκηση–ομάδα–κόσμος.

Τα όσα πετύχαμε φέτος μπορούν να αποτελέσουν παρακαταθήκη για τη νέα χρονιά, που ξημερώνει σε λίγες ώρες. Αυτό που απαιτείται είναι να μην χάσουμε την ομόνοιά μας και τον προσανατολισμό μας. Έρχεται μια πιο δύσκολη χρονιά, πιο απαιτητική, αλλά και πιο… πονηρή.

Οφείλουμε να συνεχίσουμε με σταθερά βήματα και με εμπιστοσύνη στους εαυτούς μας.

Αυτό που περιμένω το 2020 είναι να συσπειρωθούμε όλοι ακόμη πιο κοντά στην ομάδα, να της μεταδώσουμε τη θετική μας σκέψη και τη θετική μας ενέργεια. Όχι μόνο στις επιτυχίες, αλλά κυρίως στις δύσκολες στιγμές.

Προσωπικά εύχομαι και πιστεύω ότι το 2020 θα κάνουμε ακόμη ένα βήμα μπροστά.

Καλή χρονιά σε όλους! Με υγεία και τύχη. Να είναι δημιουργική για όλο τον κόσμο και στον ΑΡΗ να φέρει αυτό που όλοι ποθούμε…»