ΠΑΟΚ: Ανεβάζει στροφές ο Βαρέλα

ΠΑΟΚ: Ανεβάζει στροφές ο Βαρέλα

Ο σέντερ μπακ του ΠΑΟΚ ακολούθησε μέρος της προπόνησης και μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση – Οι Κρέσπο,  Καντουρί, Ζαμπά και Βέρνμπλουμ έμειναν στο γυμναστήριο.

Ευχάριστα νέα επεφύλασσε στον Αμπέλ Φερέιρα η τελευταία προπόνηση για το 2019, καθώς ο Πορτογάλος είδε τον Φερνάντο Βαρέλα να ακολουθεί μέρος του προγράμματος και να είναι πλέον στην τελική ευθεία για την επιστροφή του στη αγωνιστική δράση.

Ο θηριώδης σέντερ μπακ ακολούθησε μέρος της προπόνησης και συνέχισε με ατομικό πρόγραμμα, ενώ αντίθετα οι Μιγκέλ Ανχελ Κρέσπο, Ελ Καντουρί, Λέο Ζαμπά και Πόντους Βέρνμπλουμ έμειναν στο γυμναστήριο.

Οσον αφορά στο πρόγραμμα της προπόνησης, περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής, κυκλοφορίας της μπαλας και διτερμα στο μισό γήπεδο.

Η πρώτη προπόνηση για το 2020 είναι προγραμματισμένη για την Πρωτοχρονιά, στις 15:30 στη Νέα Μεσημβρία.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Ο Δικέφαλος αποχαιρέτησε το 2019 με προπόνηση στη Νέα (Σιβηρία) Μεσημβρία. Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής, κυκλοφορίας της μπαλας και διτερμα στο μισό γήπεδο.

Ο Φερνάντο Βαρέλα ακολούθησε μέρος της προπόνησης και συνέχισε ατομικό, ενώ οι Κρέσπο, Καντουρί, Ζαμπά, Βέρνμπλουμ έμειναν στο γυμναστήριο.

Η πρώτη προπόνηση για το 2020 είναι προγραμματισμένη για την Πρωτοχρονιά, στις 15:30 στη Νέα Μεσημβρία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ