Στο Top-5 των Πολωνών επιθετικών ο Σβιντέρσκι!

Στο Top-5 των Πολωνών επιθετικών ο Σβιντέρσκι!

Οι Πολωνοί έβαλαν τον στράικερ του ΠΑΟΚ στην ίδια πεντάδα με τους Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι (Μπάγερν), Κάμιλ Βίλτσεκ (Μπρόντμπι) Κρίστοφ Πιάτιεκ (Μίλαν) και Αρκάντιουζ Μίλικ (Νάπολι).

Ο Κάρολ Σβιντέρσκι πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν και έχει τραβήξει πάνω του όλα τα βλέμματα.

Ο Πολωνός στράικερ του ΠΑΟΚ είναι ο πρώτος σκόρερ του Δικεφάλου του Βορρά στο φετινό πρωτάθλημα και θα δώσει μεγάλη μάχη με τα υπόλοιπα «κανόνια» της Σούπερ Λίγκας για τον τίτλο του πρώτου σκόρερ.

Οι εξαιρετικές επιδόσεις του Σβιντέρσκι έχουν εντυπωσιάσει ακόμα και τους συμπατριώτες του, οι οποίοι στην ανασκόπηση για το 2019, που μας αποχαιρετάει σε λίγες ώρες, τον συμπεριέλαβαν στη λίστα με τους καλύτερους επιθετικούς. Συγκεκριμένα, ο στράικερ του ΠΑΟΚ καταλαμβάνει την πέμπτη θέση στη σχετική λίστα, πίσω από τους Κάμιλ Βίλτσεκ (Μπρόντμπι) Κρίστοφ Πιάτιεκ (Μίλαν), Αρκάντιουζ Μίλικ (Νάπολι), ενώ φυσικά στην κορυφή βρίσκεται ο σούπερ σταρ της Μπάγερν Μονάχου, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

Αναλυτικά το δημοσίευμα για τον Σβιντέρσκι:

«Κάποιος μπορεί να έχει την εντύπωση ότι σε σχέση με τους υπόλοιπους Πολωνούς της λίστας, ο Κάρολ Σφιντέρσκι βρίσκεται λίγο πιο πίσω. Όμως, μιλάμε για ένα σχετικά νεαρό παιδί (είναι στα 22 του χρόνια), που σκοράρει για τον εν ενεργεία πρωταθλητή Ελλάδος, τον ΠΑΟΚ, που φέτος υπερασπίζεται τον τίτλο του.

Επίσης λαμβάνοντας υπόψιν ολόκληρο το 2019, ο Σφιντέρσκι αποτελεί τον κορυφαίο σκόρερ της ομάδας, όπου μεταξύ άλλων αγωνίζονται οι Βιεϊρίνια (που είχε αρκετές σεζόν στην Γερμανία και την Βόσλφμπουργκ), Τσούμπα Άκπομ (Ένα ταλέντο από τις ακαδημίες της Άρσεναλ) ή και ο Μίροσλαβ Στοχ, που προέρχεται από την Τσέλσι και αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Σλοβακίας.

Συνολικά, ο πρώην παίκτης της Γιανγκελόνια πέτυχε 15 γκολ το 2019 με την φανέλα του ΠΑΟΚ. Εάν αυτό το έκανε πριν από περίπου 10 χρόνια, θα είχε  δεδομένη την θέση του στην εθνική. Σήμερα, δυστυχώς, υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός για μια θέση στην επίθεση.

Για τους επόμενους έξι μήνες πιθανότατα δεν θα κληθεί, αλλά στη συνέχεια, γιατί όχι; Η συνταγή για τον Σφιντέρσκι είναι απλή και ταυτόχρονα δύσκολη. Να διατηρήσει τον ίδιο ρυθμό σκοραρίσματος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ