Το SMS του «Tasos Sidiropoulos» που… κλείδωσε την υποψηφιότητά του για το Αρης – ΠΑΟΚ

Το SMS του «Tasos Sidiropoulos» που… κλείδωσε την υποψηφιότητά του για το Αρης – ΠΑΟΚ

O «Tasos Sidiropoulos» πήρε δημόσια θέση για την ψηφοφορία των διαιτητών και ετοιμάζεται να γράψει ιστορία, με 2/3 φετινά παιχνίδια του στη Super League να είναι μεταξύ Άρη και ΠΑΟΚ!

Οι διαιτητές δεν πήραν σχεδόν τίποτε από όσα ζητούσαν. Δεν ικανοποιήθηκε κανένα αίτημά τους. Ούτε δεσμεύσεις ότι θα ικανοποιηθούν… μελλοντικά πήραν. Ξέχωρα με όσα διαβάζετε, αυτό συνέβη. Μεταξύ άλλων, βέβαια. Διότι έγιναν πολλά. Ενδιαφέροντα. Και διόλου περίεργα. Αλλωστε το ελληνικό ποδόσφαιρο τα έχει συνηθίσει πια αυτά.

Όπως έχει συνηθίσει και πλέον αντιλαμβάνεται πολύ καλά τη δράση ανθρώπων που έχουν συγκεκριμένα αφεντικά. Και συγκεκριμένες κατευθυντήριες γραμμές.

Γενικά το κλίμα που προσπάθησαν να δημιουργήσουν τα γνωστά επικοινωνιακά μέσα, ήταν ότι ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από τη μη αποχή. Τα ίδια μέσα (και Μέσα), που πανηγύριζαν ότι ο Ολυμπιακός διασύρθηκε με την αποχή. Άβυσσος η ψυχή του Μάκη Γκαγκάτση, του φον Δημητράκη Σαραϊδάρη, του «να παιδί να» Μάλαμα Τεβεκέλη και όλων των λοιπών υποτακτικών και… ξαδέρφων.

Το ότι ο Ολυμπιακός δεν μπήκε καν στον κόπο να ασχοληθεί με τις φαιδρότητες, δεν παίζει ρόλο στο μυαλό τους. Ποιος ασχολείται με την αλήθεια, τώρα. Το ζητούμενο είναι να γίνει η δουλειά, όπως πρέπει. Με τον τρόπο που πρέπει. Και να βγει το αποτέλεσμα που θέλει το μεγάλο αφεντικό.

Τώρα, ένα πολύ ενδιαφέρον ζήτημα, που απασχολεί εντόνως τους κύκλους της διαιτησίας και του «παρασκηνίου» της εξυγίανσης, είναι η επιστολή του Τάσου Σιδηρόπουλου. Ο «κορυφαίους», αφού είχε κάνει στην άκρη και είχε βγει από το κάδρο από τους ίδιους τους διαιτητές, αποφάσισε να πάρει θέση. Με SMS.

Ενόψει του ντέρμπι Αρης – ΠΑΟΚ (σ.σ. θυμίζουμε ότι ο Αρης ισοφαρίστηκε στην Τούμπα στο… 8ο λεπτό των καθυστερήσεων, όσες είχε… μετρήσει ο «κορυφαίος»), ο Σιδηρόπουλος φαίνεται ότι είναι έτοιμος να επιστρέψει στη δράση και να αφήσει τις διεθνείς, εντός και εκτός Ευρώπης, εξορμήσεις. Κάνοντας το 3ο παιχνίδι του στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ο Αρης, λοιπόν, που ετοιμάζεται να υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ στην έδρα του. Ωρύεται για ξένο διαιτητή. Αλλά αυτό που θα γίνει, θα είναι να πάρει… Σιδηρόπουλο.

Εξάλλου, δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν με επιχειρήματα πως ακριβώς για αυτόν τον λόγο δεν αρκέστηκε απλά να ψηφίσει στην ψηφοφορία των διαιτητών. Αλλά έκανε και… προεκλογικό αγώνα, στέλνοντας το παρακάτω μήνυμα σε όλους.

ΤΟ SMS ΤΟΥ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ…

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Χρόνια πολλά και καλή χρόνια με υγεία.

Θα ήθελα να σας μεταφέρω τις σκέψεις μου σχετικά με την αποχή!

Σίγουρα η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο. Σας καλώ όμως να σκεφτείτε τελικά η αποχή ποιον συμφέρει. Αυτόν που κάνει προσπάθεια για εξεύρεση λύσεων ή αυτόν που κάνει προσπάθεια για να γίνει η αποχή. Πολλές φορές μια ενέργεια φέρνει χειρότερα αποτελέσματα από αυτό που την δημιουργεί! Η άποψη μου είναι να αρθεί η αποχή, να δοθεί ένα περιθώριο σε αυτούς που κάνουν προσπάθεια για εξεύρεση λύσεων και ένα ποσοστό από τα  έσοδα της 17ης αγωνιστικής να δοθούν σε φιλανθρωπικό σκοπό!

Regards

SIDIROPOULOS Tasos»

Τις επόμενες ώρες θα φανεί εάν αυτοί που υποστηρίζουν αυτά τα πράγματα θα δικαιωθούν. Εάν ο Tasos θα κάνει το 3ο παιχνίδι στη φετινή Super League. Κι αν θα γίνει recordman, με 2/3 ματς να είναι μεταξύ Άρη και ΠΑΟΚ!

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΦΕΤΙΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ